Ben bunu toplayan elleri sevmeyimde ne yapayım 🥰 Günaydın hayırlı sabahlar kazasız belasız bir hafta geçirmenizi hulusi kalple diliyorum 💗💙 Gaziantepten selamlar.
Evet Mayıs ayının benim için birden fazla anlamı var ve ilkbaharın geldiği zamanlar içimizin kıpır kıpır ettiği zamanlar sağlıklı bir yaza merhaba dediğimiz zamanlar, bu güzel çiçeklerde bunun en güzel örneği, günümüzün güzel geçmesi dileğiyle, günler vızır vızır geçiyor haftalar bizden gidiyor. Dün gitti kaldı bugün yarın gelecek öbür gün, hayatın kıymetini bilelim, güzel bir gün geçirelim.
Ben bahar insanıyım zaten her şey çiçeklenip bahar yagmurunu izlemeyi o toprak kokusunu seviyorum 🌺 çiçeklerini de kıskandım ama şu an, ok güzeller gerçekten 👍👍🙋 bahsettiğin kişi @merakettimmiste miydi @fesfs gördüm canım ama yoruma kapalıydı burdan yazayım dedim @merakettimmiste hoş geldin canım 😍 evet geçen gün @fesfs mizah seven yorumları sohbeti eğlenceli diye kulaklarını çınlatmisti senin
@fesfs aynen öyle 👍 aşka fısıldayan kadın 🌺❤️ birde Yaz aşkları var 😂 ama onlar gelip geçici günlük oluyor mevsimlik işçi gibi 😂 o aşklar bizi ilgilendirmez 😂
Baharı gel de sevme.. dün sevgilimin yanına uğradım şunlarla karşıladı, kadınları mutlu etmek şu kadar kolay aslında ama herkes kendini yırtıyor kadınlar para sever diye
Tam yakışmış valla @r_engarenkyollar maviş buldum benim kini geçen dedim ya sana bir kizlar dan vardı o yok hoşuma gidiyordu görüşleri diye 🤣gelmiş darısı diğerine 😜
Ya inan ki okudum ben bilemem aranızda nasıl bir iletişim nasıl bir etkileşim var bu yüzden çok fazla görüş yapamayacağım kelin ilacı olsa kendi kafasına sürer hesabı
Kızla ve arkadaşlarla yemeğe çıktık iyiydi hayatımda biri oldumu hiç onu sordu oda yıllar önce nişanlanmış ayrılmış aileler yüzünden konuştuk falan maksat birbirimizi tanıyalım diye ortam yapıldı