İnsanın içi huzur mutluluk doluyor 🥰
Rabbim ne güzellikler yaratmış..
Şükürler olsun 🥰
Mutlu hafta sonları.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Merhaba ; doğada gerçekten harika renkler harika tadlar harika Kişiler kişilikler var. Önemli olan şu bu renklerden gerçekten doğru bir şekilde istifade ederek hayata güzel bakmak ve güzel görmek :) en azından ben öyle düşündüğüm için midir bilemiyorum genelde hep güzel insanlar çıkıyor karşıma ☺️ Hayat adil olmuyor ama bazen tabiki o yüzden güzel bir haftasonu geçirmen dileğiyle iyi günler ❤️
Selamlar,
İlkbaharı gerçekten çok severim. Fakat günümüz dünyasında artık mevsimler birbirine girdiği için yaz nerede başlıyor kış nerede bitiyor. Ya da sonbahar ve ilkbahar kavramları neredeyse kalmadı.
Bu mevsim gelmesi ile birlikte ortaya çıkan birbirinden güzel ve renkli çiçekler benim de ruhuma çok iyi geliyor. Tabii bununla birlikte güneşin yüzünü göstermesi ve çeşit çeşit hayvanı tekrardan kış uykusundan uyanması harika bir döngü.
🙂🙂
Severim ne aşırı sıcak ne de aşırı soğuktur. Bir de dışarıda gezerken ağaçların çiçek açması biraz daha hayatın canlandığını görmek ayrı bir huzur ve haz veriyor.
Severim ama benim en çok hastalandığım aylardır. Bu yüzden bu aylarda kendime dikkat etmeye çalışıyorum. Benim gibi polene alerjisi olanlar beni daha iyi anlar.
Cevap
53Cevap
Görüntü olarak güzel ama hava olarak beni bunaltıyor orası sıkıntı
Evet tam gezmelik sevdiğinle 🙄🐨
Hiç sevmiyorum dışarıda daha fazla insan var, son bahar mevsimini seviyorum, dökülen ve solan ağaçlar rüzgar ve yağmur, tıpkı bitin hayaller gibi
Dengeli olduğunda evet. Bazen ilkbahar, ilkbahar olduğunu unutup; dört mevsim yaşatıyor.
Sevmem ya 😐 Yazı sevmediğim için ilkbaharı da sevmiyorum 😃
Sevilmezmi
İlkbahar sizin oralara geldimi ya henüz bize gelemedi yagmur kardan göremedik ilk baharı 😄
Evet sıcak oldu bile hava yaz gibi
En çok sevdiğim mevsim dönemi olabilir, ağaçlara bitkilere can geliyor böyle, güneş kendini daha da göstermeye başlıyor, etrafta ciyaklayan kuş sesleri… Ne güzelsin be ilkbahar 💛
Severim bahar doğanın canlılık kazanması demek.
yeniden doğumu bereketi umudu çağrıştırır benim için. 🦋
İlkbaharı severim. Baharın yeri benim için ayrıdır. Bir kaç yıl önce bahar beni üzmüştü. Aklıma geldi yine küfür ettim bak. Ama yine de en sevdiğim bahardır. Öperim, yerim ben Baharı 😍
Yaz mevsimi etmesede, ilkbaharda güzel bir mevsim, gerçi 4 mevsimimiz hepsi birbirinden bambaşka şahane 🥰
Aynen böyle manzaralar olmalı; çiçekler açmalı yeşillikler dolmalı vb…
Çok hoş oluyor, güneş açıyor ohhh misss 😊😊😍😍🌅🌅
Evet ya severim hem de çok zaten doğum günüm de var üstelik o çiçekler insanın içini açıyor havası güzelliği etraf rengarenk çek severim yani🌷🌹
Aynen Dediğiniz gibi efendim... Bende çok severim ilkbaharı.. Şükürler olsun ki böyle cennet bi vatanda yaşadığımız için..
Bayilirim ilkbahara yeniden dogustur ilk bahar enerjiniz yükselir en güzel aşklar ilkbaharda başlar bence
zaten en sevdiğim mevsimlerden biri Ilkbahardir ve tabikiide sonbahar ♥️
Çok sicakliğa ve çok soğukluya gelemiyom
Severim maşAllah da bu sene ilkbaharı göremeden yaza geçtik gibi
Severim, bide şu polen alerjim olmasa tadından yenmez😄en iyisi sonbahar
Ben herkesin sevdiğine inaniyorum ben çok seviyorum...
Dış çevreyle o kadar isim yok ben daha çok kapalı alan insaniyim
Yazdan sonra en sevdiğim, bahçedeki kiraz 🍒 çiçekleri çok güzel oldu…
Hoşuma gider.
Yazın habercisi.
Doğanın coşkusu.
Kim sevmez ki.
Çok severim. Özellikle Nisan yağmurları çok dinlendirici ve huzur dolu geliyor bana.
Her mevsim çok güzel. Sevip sevmemek değil de Özlem oluyor galiba bir yıl geçtikten sonra aradan.
Severim içimi umutlarla da dolduruyor daha sonra kırılmam için
Kadınların Arzusu tavan yapıyor İlkbahar başka güzel
Yazdan sonra en sevdiğim aydır çünkü yazı müjdeler. Ve ağaçlardaki o çiçekleri görmek beni çok mutlu eder.
Çok severim o kuşların cıvıl cıvıl sesleri yemyeşil bir doğa harika
Kışı daha çok seviyorum. Baharda pek rahat değilim tıkanıyorum polen alerjim var
Evden dışarı çıkamıyorum ki sevsem de hiç yaşayamıyorum ilkbaharı
ilkbahar mevsim ismi değil miydi :d Nisan ayı da diyebilirdin
Evet çok güzel ama. Benim için hep sonbahar ayrı güzel. M
En sevdiğim zamanlardır. Her anlamda yeniliklere açık ve süprizlerle dolu olmuştur benim için 🙂
Yine sokakta yürüyüşe çıkmışımdır.
Aynen
Hadi Allah rahatlık versin.
Sana da
Harika bayıldım insanın içi rahatlıyor
❤️🌺
İlki ve sonu severim zaten..
doğduğum ay için mi nedir bilemem ama ilkbahar ayını çok severim. en sevdiğim mevsimdir.
O ilkbahar ayında yaz ayını beklemek yaz ayında olmaktan bin kat daha iyi tabiki seviyorum
İlk bahar mevsim değil miydi 😂
Ben ay yaptım
Beni de yıldız yap o zaman 😂
🙄🙄
Ilkbahar ay değil mevsim. Evet severim
Severim ama nedense depresyona giriyorum
Evet severim güzel mevsim
İlkbahar mevsimini severim
İlkbahar severim
Severim ama sonbahar daha bi benlik.
Sonbahar kış favorim.
Keşke kış bitmese idi ya.