Aile & Toplum Bahar aylarini sever misiniz? durucx Takip Et Xper 3 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben çok seviyorum minigimede iyi geliyor güneş oksijen temiz hava çok mutlu🥰🥰🥰 Bahar aylarini sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,3b cevap paylaştı. Son bahar sadece 0 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Çok severim ancak alerjim olduğu için rahat edemiyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bacakları kolları ısırmamak için kendimi Bi yere kilitlemem lazım çok tatlı yaaa 🥰🥰🥰🥰 0 9 Yorumla durucx +1 yıl Teşekkürler 😇😇😇 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Maşallah kardeşim Allah annesine babasına bağışlasın Yorumla durucx +1 yıl Annesine bagisliyor sağol Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özür dilerim istemeden üzdüysem 😔😔 Yorumla durucx +1 yıl Sorun değil üzülmüyorum:) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlaştık o zaman 🤗🤗 Yorumla durucx +1 yıl Hem yalan atıyorsun HEmde takipten çıkarıyorsun komik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yalanımı neyden bahsediyorsun kardeşim attığın iban ne ise ona bayram harçlığı gönderdim Yorumla durucx +1 yıl Açıklamaya barkodu yazdın mı? Yorumla
cjjcjxjxjx Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Maga be gozleri ne renk çok tatlı 0 3 Yorumla durucx +1 yıl Kahverengi 😇 Yorumla cjjcjxjxjx +1 yıl Değişir belki ilerde ben küçükken gri mavi vs oldu şu an yeşil renk Yorumla durucx +1 yıl Belkide Yorumla
Gokhanclsknn Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 38% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 527 cevap paylaştı. sizin miniğiniz var Maşallah nazar olmasın 0 1 Yorumla durucx +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Fayzulin Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl bahar da kuşlar gibi geldin kondun dalıma 0 0 Yorumla
yagmurcetinturk2 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Yok ananı severim 0 1 Yorumla durucx +1 yıl 😙😙😙 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Son bahar sadece
Çok severim ancak alerjim olduğu için rahat edemiyorum
Bacakları kolları ısırmamak için kendimi Bi yere kilitlemem lazım çok tatlı yaaa 🥰🥰🥰🥰
Teşekkürler 😇😇😇
Maşallah kardeşim Allah annesine babasına bağışlasın
Annesine bagisliyor sağol
Özür dilerim istemeden üzdüysem 😔😔
Sorun değil üzülmüyorum:)
Anlaştık o zaman 🤗🤗
Hem yalan atıyorsun HEmde takipten çıkarıyorsun komik
Yalanımı neyden bahsediyorsun kardeşim attığın iban ne ise ona bayram harçlığı gönderdim
Açıklamaya barkodu yazdın mı?
Maga be gozleri ne renk çok tatlı
Kahverengi 😇
Değişir belki ilerde ben küçükken gri mavi vs oldu şu an yeşil renk
Belkide
sizin miniğiniz var Maşallah nazar olmasın
Teşekkür ederim
bahar da kuşlar gibi geldin kondun dalıma
Sevmiyorum gerçekten, ruhum daralıyor
Yok ananı severim
😙😙😙
Nazar var nazar🧿