Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyin
Asker bir babanın kızı olarak nerede bir şehit haberi görsem yüreğim burkuluyor. İnsan alışmak istemiyor, vadesi o kadarmış tabi. Mekanı cennet olsun inşallah şehidimizin 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyin
şu an gerçek bi savaş yok ölenlere Allahtan rahmet diliyorum ve ölenler ne hikmetse hep gariban çocuğu, ben daha lüx bu villadan şehit cenazesinin kalktığını görmedim genellikle aivasiz tuglali evlerin önünden kalkar, idlib şehidi Eyüp gül aştı nin sözleriyle bitirmek istiyorum - - bizi buraya resmen yem olarak yollamışlar? 33 kişiler di yanılmıyorsam bi hayvan ahiri buluyorlar 3 günden beri uyumamislar 100 km yol yürümüşler bu hayvan ahirinda uyurken Rus savaş uçağı tarafından sabaha kadar bombalanıyorlar ve şehit ediliyorlar bu evlatlarımızın orada ne işi vardı? Bu ana kuzularının analarına nası haber verildi? hava desteği olmadan yabancı bi ülkenin içine nası birlik yolluyosunuz? Eyüp ve arkadaşları şehit oldular aldıkları maaş 6-7 bin liraydı, kaderleri öyleymiş diyelim uçurumdan aşağı atalım? savaşta insanlar ölür ama ortada bir savaş yok ticari dengeler var, burdan tüm şehitlerime kalbimi yolluyorum 🇹🇷
Amenna 🇹🇷🇹🇷Bu uğurda bir zamanlar bedelli askerlik yapan abimler (kuzenime) rest çekmiştim. Kimisi parasına güveniyor ah birde gitseler askere. Nice hikayeler var bilipte sustuklarımız gizlilik esası olduğu için
o neler neleri bende biliyorum ama Allah en iyisini biliyor evlatlarımızı yem edenlerin hakkından yüce Allah gelecektir
Hayat herseye rağmen devam ediyor. Maalesef ki devam ediyor. Yakınlarımız silah arkadaşlarımız. Çay içtiğimiz aynı sofrada oturduğumuz silah arkadaşlarimiz. O acını tarifi yok. O annelerin feryadının acısı tarifi yok. Yok yok yok. Ama milletimiz bir yandan şehitler ölmez vatan bölünmez derken. Şimdi bakıyoruz da onuda demez olmuş. Uyutulmusuz uyumuşuz. Bir doların yükselmesi kadar bir benzinin artışı kadar konuşulmadı verdiğimiz nice yiğitler. Canları sagolsun milletimizin. Vatan sağolsun.
Amenna alışma halinde oluyor bazıları 40 saniye haberlere sığdırmak..
40 saniyeden daha da az maalesef
Askerlik yaptığım dönemde 5 km otemizde bir komutan şehit olmuştu beni çok etkiledi herşeye rağmen devam ediyor birileri rahat uyuması için birileri uykusuz kalıyor ailesinden kopuyor bir avuç toprak için kan dökülüyor hiç bir şey vatan sevdamızdan öte değildir.
Benim de babam astsubay
Ne mutlu 🇹🇷
Bir asker kızı olarak empati ne güzel şey.
Kıdemli yüzbaşı, kuzenimde emekli binbaşı.
1.5 senedir emekli ama vatan için hala görevde koşturuyorlar.
Gizlilik esası desem.
Cevap
4Cevap
Evet, devam ediyor. Ölenler ahirete gidiyor, kalanlar da yola devam ediyor. Şehitler de ölmez aslında. "Şehitler ölmez, bu vatan bölünmez" sözü sadece bir yazıdan ibaret değil bu yüzden.
Çünkü "Allah yolunda öldürülenlere ölüler demeyin, zira onlar diridirler fakat siz bunun farkında değilsiniz" diye ayet var. Ki islamda ölümlerin en şereflisi ve hayırlısı da şehit olmak bence. Bu yüzden en büyük hayallerimden biridir, şehit olmak ☾
Gündemi sıcağı sıcağına takip etmiyorum, şimdi görüyorum. Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin..
Kendine gelemiyorum gerçekten
Evet burkuluyor hepsinin mekanı cennet olsun.
Amin, umarım sözde kalmaz
Yürek burkulması sözde kalmasın diye
Bazıları unutunca bir temenni idi 🇹🇷
Kimse alınamaz zaten
Nasıl yani
Kimse alışamaz zaten olacaktı
Bazıları alışıyor ya da vurdumduymaz oluyor. Askerlerimize köstek olanlar da dahil..
Kim alışır böyle birşeye şehitlerimiz orada bizim için can verecek. Kiminin babası, kardeşi, oğlu ölucek. Bizde alışacak miyiz?
Alışmayacağız ama bazıları işte..
Ailesi için sevgiyi icin etmiyor
Evet, o ilk haberi aldıkları şok duygusu. Bir haberi 40 saniyeye sığdırmak..
Kırk saniye bile değil artık sadece alt yazidan ibaret oldu hersey
Nice yaşanmış hikayeler kalıyor geride. Bu yüzden dolayı mesela babam etkilenirim diye askeri garnizona girme yasağı koymuştu.
Asker kizi misin
Evet, her zaman da gururla söylerim
Ne mutlu sana çok güzel çokta zor birsey
Gururlu ve bir o kadar da üzücü.
Aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?