Çok kötü bir durum buna şahit olmak ve ben oldum hâlâ gizliyorum..
Söylerim
Gizlerim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
net söylerim gizlemek demek çocuğun/kızın hakkına girmek o suça ortak olmak demek yani en az onlar kadar suçlu olmak demek sana da tavsiyem söylemendir, hoş ben muhtemelen çocuktan/kızdan önce sorardım hesabını cezasını keserdim o ş3refsizin/or*spunun.
sevdiklerin için yeri geldiğinde kötü sen olacaksın yeter ki onlara faydan olsun korkanın da çocuğu olmaz bu da böyle biline, benim arkadaşım orada aldatılacak elin Allahsızı tarafından bende oturup çekirdek mi çitliycem
Hic sahit olmadım ne hissederdim bilmiyorum ama çatır çatır söylemek yerine onu şüpheye sokacak şeyler söylerim ilişkisini sorgulaması için hatta mümkünse soğumasına yardımcı olmaya çalışırım rüyamda böyle gördüm vs. diye anlatıp tepkisini ölcerim baktim saf saf körü körüne güveniyor "o öyle şeyler yapmaz" filan diyor hâla o anlık sinirle pat diye de söylerim belki belli olmaz..
Gördüm ve söyledim. Sonuç ben kötü oldum xbxjj yine olsun yine söylerim.
Ben de bundan korkuyorum adam da degisik bir tip bela olursa diye korkuyorum
Asla korkmam yemeseydi haltı.
Faketen falan kanıtla
Olabilir aslında
Kimsenin yanına kar kalmamalı bence xjsjsk
Bir kasik su da bogasim var sorma
İnsanın bi boğası geliyır ama en kötüsü arkadaşının onu yine de affetmesi xhxjkz
Gider önce kendisi ile konuşurum oradan sonuç alamaz isen eşi ile konuşurum. Sonrası kendilerinin bileceği bir durum ve bana kalırsa aldatma olmuşsa o evlilikten bir şey beklemek yanlıştır.
Cevap
42Cevap
Söylerdim
SOyleme sen kotu olursun ama arkadasina aldatildigini gozune sokabilirsin
Aslında bu olabilir birseyler dusuneyim
Söyle. Her ne olursa olsun , söylediğinde seninle iletişimi kesse seni hayatından çıkartsa bile yine de söyle. Sessiz kalma. Eğer bir gün senin bildiğini ve söylemediğini öğrenirse, o zaman daha kötü olur..
Ben şahsen pek bu işlere karışmam sonra ikisi bir olup seni kötü ilan ederler genelde seven taraf sevdiğini kusursuz görür
Nasıl bir arkadaşm olduğuna bağlı olarak ne yapacağım değişir. Çünkü sonradan sevgilisinde/eşinde gözüm var gibi tepki veren insanlar da var. Buna inanacak kadar beni tanıyamayan g. zekalı arkadaşlarım var yani. Sanki başka erkek kalmadı. 😃😃
Başıma geldi, söyledim ve sonuç tekrar barıştılar ama ben arkadaşları değilim 😂
Gizlemek çok saçma. Sonuç olarak arkadaşın aldatılmış ve ona karşı büyük bir hata yapılmış. Bunu gizlemek gerçek bir dost olmadığını gösterir ve sen de ona karşı bir hata yapmış olursun.
Söylerim kendime yapılmasını istemediğim bir şeyi başkasına yapmam. Arkadaşımsa acıda olsa doğruyu söylerim. Bir iki üzülür ama en azından göz göre göre kandırılmaz.
Neden gizliyorsun o seni görse gizlerim bu kadar gurursuz musun kendine saygın yokmu ben olsam 1 dk durmam orada işi bitiririm ki beni kullanamazsın kimseye asla eyvallah etmem
söylerim tabi neden gizleyeyim aptal yerine konuluşunu
söylemeyince ben de ortak oluyorum bu pisliğe
dolaylı yoldan soylemek ısterdım acıkcası kım neden kayısız kalabılır bu duruma bılmem ama bana gore degıl
Tabikide söylerim abi. Biri benin aldattığında arkadaşımın söylemesin beklerdim. Neden fazladan 1 gün daha aldatılayım ki?
Gorup bildigimi soylerim elbet. Sonrasi ona kalmis. Ben arkadasi olarak onu bilgilendirmeliyim cunku bu durum ile alakali
Arkadaşıma söylemem ama partnerinin ağzına tükürürüm. Saygıyı yitirmesine gerek yok bitirsin ne istiyosa yapsın.
emşn olana kadar biley yapmam belki arkadaşıyla aynı masadadır yani
Öyle degil ayrinti veremem sakıncalı
Bunu yapan utanmıyorsa, söylemekten ben hiç utanmam!
#Vesselam
Ne gördüğümü söylemem ama arkadaşımı dosfumu üzeni "sivirim"😅😅
Senin bildiğini ve ona bunu söylemediğini öğrenir de seni de arkadaşlıktan çıkarır.
Söylerim. Ben de bana söylenmesini isterdim. Susup da buna ortaklık eden bir arkadaşı ister miyiz?
Oldum ve şok oldum hala gizliyorum ve devam da edecegim
Tabiki söylerim bu rezil şeyi bilmeye hakkı var :) sizde benim sorumda görüş paylaşırsanız çok sevinirim :)
Gizlerim. Kimsenin birşeyine karışmam
Önce uyarrim sonra söylerim
söylerim hocam acımam
Kayda alir gösteririm
kesinlikle söylerim berbat bir şey bu arkadaşın kapılmadan söylemende fayda var
Söylemek en doğrusu bence diğeri ortak olmak gibi olur
Gizleyip intikam alırım
Nasıl
Senin gibi arkadaş olmaz olsun
Neden kolay degil ki hazır hissetmiyorum nasıl soylenir ki
Arkadaşımın karısı, kocasını benimle aldatmaya kalktı arkadaşımla olan ilişkiyi kestim gizledim yani
Yapan kurtulur, söyleyen kurtulmaz
direkt söylerim moruq
Aldattığı kişiiyi komaya sokarız.
Söylemedim….
Sonra ikisi de öldü……..
söylerim tabiki kaldırılmasına göz yummam
Söyler geçerim banane.
Beni ilgilendirmiyor aralarındaki ilişki
Söylemem. Sonra ben kötü olurum.
Maalesef arkadaşım aldattı
Beni
Ben bu konulara müdahil olup söylemem