İnsan iki darbe birden alıyor😏 bundan yaklaşık 4 yıl önce Eski erkek arkadaşımla arada sırada yazışıyorduk öylesine ve bunu yakın arkadaşımda biliyordu. Birgün bana bende yazışıyorum onunla diyip SSleri attı. Tabi ben şok oldum çok şaşırdım ilgilenmiyorum ne haliniz varsa görün dedim ama okadar kötü oldum ki. O dönem bunu kaldıramadım, hayatımdaki bütün arkadaşlarımı sildim sonuçta en yakınım dediğim insan bunu yaptıysa herkes herşeyi yapabilirdi. Şimdi yıllardır yalnızım ne arkadaş var ne başka bişey şu an atlattım o travmayı ama arkadaş edinemiyorum bu seferde. var mı tavsiye edebileceğiniz bişey
Allah kimsenin başına vermesin çok zor yabancı olsa yine kötü ama en yakının olunca durum daha felaket oluyor
Allah kimsenin başına vermesin çok zor yabancı olsa yine kötü ama en yakının olunca durum daha felaket oluyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yakın arkadaş değil resmen yılanmış. Güvenin kırılmış insanlara karşı. Evet bizden aldığı lafları müdürümüze söylemişti o zamanlar. İğrenç olaylar yaşadık. Psiklojimiz bozulmuştu sürekli sinirden ağlıyorduk. Anlayınca da çıkardık hayatımızdan asla da konuşmadık onunla.
İkimiz birlikte iken aldatıldım üstelik ben seninkisi iyiymiş 🙂
Fark eden bişey yok bence ama evet gözünün içine baka baka aldatması daha kötü
Arkadaşınla mı aldattı
Evet en yakın arkadaşımla üstelik ben de hata 😂 o zamanlar toydum toyb
Çok kötü ya nasıl atlattın peki
Nasıl atlatıcam düşünce yapım değişti hâla o gün bugün aynıyım duygusal bağ kurmak yok artık 🙂 kadınlar var duygusal yok
Benim gibi yani kaçıyorsun
Öylede hayat geçmiyor be yalnızlık zor
Kaçmıyorum 🙂 aslında ya benimkisi farklı duygusallık yok sadece aşk yok aslında kaçmışta sayılıyorum
Çivi çiviyi söker
Anladım anladım
Benlik değil o işler ya
Senlik nasıl işler ya
Eskiden içkiye verirdim kendimi, kendime zarar verirdim sonra baktım bunun sonu yok. Yani varda güzel bir sonu yok 😐bunun gibi ş*errefsisler yüzünden hayatımı mahvetmeye değmez diye düşündüm. Herşeyi bıraktım dine yöneldim okula başladım kitap okumazdım kitap okur oldum falan yani uzun hikaye
Ohoo o konulara gelirsen benden bahsediyorsun ya 🙂 içki vs hepsini yaptım. Daha neler yapmadım ortak noktamız çok şok oldum ya ben kitap okumaya ben de başladım hem de deli gibi değiştim.
Öldürmeyen acı güçlendiriyor işte 🙃
Evet öyle ben bile tanıyamıyorum kendimi 🙂 tek başıma savaşmayı yalnız başıma güçlü kalmayı öğrendiğimden beri keyfim yerinde
Sevindim senin adına umarım bundan sonra doğru insanlar çıkar karşına
Teşekkür ederim umarım da o işler zor 🙂 seninde umarım doğru insanlar çıkar
Benimkide en az seninki kadar zor hele bu yaştan sonra 😊
Ya yaşında ne var daha gençliğinin baharında gonca gülsün 🙂 benim ciddi olarak olmuyor ya çıkan çokta bu benimle alakalı istemiyorum
Hayırlısı ne diyim şimdi
Gonca gülmüş 30 yaşında gonca gül mü olur 🤣
Olur olur 🙂 asıl en güzel yaş bu yaşlar ya
Peki öyle diyorsan seni mi kırıcam
Tabii ki beni kırma
Umarım hakkında her şey iyi olur.
Teşekkür ederim
Rica ederim
Gerçekten aldatılmak çok kötü bi yakının ölmüş gibi tarifi yok