- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
9 ayO yüzden buradan diyorum ki, bu siteden dost edinmeyin. Arkadaş ve sırdaşlık konuları hava cıva kalır. Anlattığınız konuştuğunuz her şeyin, başkalarına çok farklı gitme kat sayısı yüksek. Hatta yetmezmiş gibi buluşmalar falan en büyük palavra. Mümkünse takipleşmeyin bile. Tek gelin tek gidin.
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
En iyi arkadaşım vardı kaç sene boyunca aynı sınıftaydık hep bizde kalırdı aynı tabakta yer aynı bardakta içerdik , herşeyimi onunla paylaşırdım gerçekten kardeşim derdim hatta annemden sonra bu dünyada en çok sevdiğim kişi oydu. O zamanlar bir cocuğa aşırı ilgim vardı ve hayatımda ilk defa görmeye gidicektim, o arkadaşım ise benimle buluşmaya geldi... ve bir kaç zaman sonra annem onunla konuştuğumu öğrenmiş ve nedense ilk defa annemden annemden dayak yemiştim. annem telefonumu yasaklamıştı yazışmama için bende ağlaya ağlaya o kıza anlatırken üzülmüş rollere giriyordu , sonradan annem bana o kızın ona o cocuğun hakkında binbir yalanlar söylediğini , annemi o cocuga düşman edip de bizi ayırmak için yalanlar söylediğini öğrendim. Meğerse cocuga deli gibi aşık olmuş O zamandan sonra onu hiç affedemedim...
00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 917 cevap paylaştı.
9 aycanım nilüfer * sanırım evet ama o kadar şerefsiz ve karakteriszki kendisi benle arkadaş olmak isteyip üstelik peşimi bırakmıyorud ve sürkeli beni arıyorud ben ondan bi bok olmuycağını biliyorudım ve tahmin ediyorudm kişilğini ki babasının bile kendisini sevmeme sebebini anladım
Ama üniveristede kötünün iyiisi gözüyle baktığım kişiyid ve canım gibi duruyordu ve masum gibi durduğu için bende masum insnalrı severim ve acırım ay ı zmanda ki zarne bence eşzmanlı bana büyü yapıldı her şey en başından ayarlanmıştı ama canım işte büyü tuttuğu halde bile hiçbir bok yapamadılar ben zaten her türlü hayalelrimd ulaştım zaten antepte yaşamayı hiç istemiyordum üniversite tercihimde de ama babam istemedii ve bende namsumu korumak için bazı şeylere katlanmak zorundaydım okulumu bitirene kadar00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 210,7b cevap paylaştı.
u 9 ayYazık gerçekten. karşı cins tavlayacağım elde edeceğim diye bu kadar insanın kendisini düşürmesi çok üzücü bir şey.. Ayrıca söyledikleri de gerçek değil zaten. oldukça güzelsin ve mükemmel bir kalbin var. bu tür insanlar için değmez.
Evet benim de dost dediğim bazı karaktersizler bana ihanet etti.. cezalarını çekmeden de rahat yok bana.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bu gerçekten üzücü bir durum. Dost bildiğin birinin, arkanı dönünce böyle şeyler yapması hem güven sarsıcı hem de kalp kırıcı. Haklısın, bir arkadaşının arkasından böyle söylemesi kabul edilebilir bir şey değil ve bir özrü hak ediyorsun. Ama kendin için en önemlisi, bu kişinin seni daha fazla üzmesine izin vermemek. Eğer özür dilemezse hukuki haklarına başvurman da anlaşılır bir tepki. Gücünü ve duruşunu kaybetme. 💪💕
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 20,9b cevap paylaştı.
9 ayHerkese güvenmekle en büyük hatayı etmişsin gadası
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı.
9 ayBu kişiyi tahmin etmek zor degil gibi.
Bunlar çok ucuz hareketler.
Neyse ki çok insanla bire bir muhabbettim yok.
Olan insanlardan da ben payıma düşen tecrübeyi aldım.
O konuları uzatmayıp ben kendi açımdan neyse ki kapattım.
Umudum o dur ki onu da azcık tanıdıysam artık onunda bu konuları kapattıgını düşünüyorum.
Son olarak herkesin kalbinin ekmeğini yemesini diliyorum.
Sizede kolaylıklar dilerim🙋🏻♂️
11 Yorumla- 9 ay
Alt yorumlarda özür dilemiş Şimdi Gördüm Hakkınızda hayırlısı olsun Ama işte insanın böyle hareketlerle güvenini kırmamak lazım
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
9 ayLisede etmişti 1 kişi..
Büyük ayıp etmiş. Buradaki çoğu üye gerçekten güvenilmez.12 Yorumla- 9 ay
Kesinlikle katılıyorum sana canım benim.
- 9 ay
Bide aynı boydasınız, niye cüce demiş onu anlamadım. Bu durumda kendisi de cüce olmuş oluyor madem öyle. İnsanların dış görünüşünü konuşan insanlar gerçekten kişisel gelişimsiz. 😒
Kişilik & Karakter konusunda 12,5b cevap paylaştı. Buluştuğunun kişiyi geçenlerde bir soruda söylemiştin sanırım o kişi.
Ama gerçekten kötü bir durum. Burada böyle durumlar oluyor ne yazık ki.
Ben arkadaşlığımı güzellik vb. Özellikler için seçmem. Normalde de öyle olmalı.
Dip not her insan hata yapabilir hatasını kabul edeni de afdetmek büyüklüktür bunuda göz ardı etmemelisin derim
01 Yorumla- 9 ay
Küçük hatalar affedilir büyük hataları affedersen kendine saygını yitirirsin
- Kişilik & Karakter konusunda 11,4b cevap paylaştı.
9 ayHiç.
Çok arkadaşı ve çok dostu olan biri değilim.
Geniş biri değilim.
Herkese iyi gelemem , gelmekte istemem.
Az olsun , öz olsun isterim.
Söz konusu insan ise , ince eleyip sık dokunma benim karakterim.
Tıpkı oya işçiliği gibi.
Zahmet ve incelik ister.
Bir o kadar da sabır.10 Yorumla
9 ayİnsanlari anlamak gerçekten çok zor seninle samimi olur başka birini görünce seni kötüler yapmayın Allah aşkına bende yaşadım bu olayı
23 Yorumla- 9 ay
Karaktersizliğin kitabını yazmış oluyorlar
- 9 ay
Bana kalırsa uzak durmalisin öyle insanlar bugün af diler yarın yine aynısını yapar
- 9 ay
Gülüm ben karaktersizliğini fark edince insanlardan uzaklaşıyorum ki uzaklaştım da çok haklısın sana katılıyorum
9 ayYağmurcum sana bir şey diyeni konak saat kulesinde s...
Burdan kim varsa salla
Kendinle mutluysan sorun etme
Bir psikotik hasta kendini kabul etmezse iyi olmaz, kabul etmediği her an başkalarına hasta der.
S et canım benim10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı.
9 ay@Wonderfulwomennn Ricası üzerine paylaşıyorum:
13 Yorumla- 9 ay
Burada anlattım herseyi dinleyin arkadaşlar lütfen
- 9 ay
@Wonderfulwomennn Yusuf Yusuf desene ndhdndnd
- 9 ay
Gercek. profilinden bile paylasim yapacak kadar samimi olmayan bu ozru ben. olsam kabul etmezdim
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
m 9 ayEvet etti, sağlık olsun...
Burada ne değişik kişiler var. Ne kadar ayıp yaa dost olsun olmasın birinin hakkında konuşmak çirkince olur mu yaa kaç yaşındalar 15 vs mı?00 Yorumla evet gördüm sorusunu dünde başka birisine iftira atmıştı galiba. bugünde seni etiklememi istedi eheheheh
04 Yorumla- 9 ay
Ne güzel değil mi ortalığı birbirine katıp herkes arkasından her istediğini söyleyip kenara çekilmek bu arada sen neredesin yoktun bayağıdır
- 9 ay
Özür diliyorum canımmmm senden binlerce kez asla birdaha böyle bir hata yapmam aslaaaaaaaa beni affet hesap bloke ondan bunla geldim aynı isimleeee yalvarırım affet arkadaşlar Yağmur Harika bir kadındır asla yalnısını görmedim
- 9 ay
Burdan paylaşılmıyor ses ben sana Wp den attım gel oranın engel aç oraya attım buraya eklersin çektim sana ses anlattım herseyi Yağmur
- Kişilik & Karakter konusunda 591 cevap paylaştı.
9 ayİyi de senin profil foton hep görünüyordu. Bildiğim kadarı ile de evlisin ve saklamıyorsun.
03 Yorumla- 9 ay
Ben evliyim saklamıyorum kimseyle flört etmiyorum arkadaşlarım var ve herkese gayet saygılı samimi sohbet ettiğim insanlarla dadüzgün bir sohbetim var
- 9 ay
Evet Harika bir insansın sen gerçekten esi benzeri olmayan dostsun arkadaşlar Yağmur Nadide insanlardan biridir
- 9 ay
Ben de onu diyorum, amaç ne senin güzelliğinden çirkinliğinden başkasına ne diye bahsediyor. Bunu yapan o fotodaki kilolu arkadaş mı bir de? Nasıl bir özgüveni varmış...
- Kişilik & Karakter konusunda 766 cevap paylaştı.
9 ayBaşka hesap almış sana ulaşmaya çalışıyor hala kızı
011 Yorumla- 9 ay
Emmi oğlu insanlar gerçekten çok kötü bir kez daha anladım
- 9 ay
Uzak dur derim, savcı bu dyrumu umursamaz, avukat bulucan ana masrafına değmez bence
- 9 ay
Herkes en başta ailesi neler yapmış olduğunu bilirse yeterlidir emmi oğlu
- 9 ay
Sen bilirsin
- 9 ay
@Wonderfulwomennn aha yağmur geldi senin ki
- 9 ay
@Wonderfulwomennn aranızdaki mevzu ben karışmam
- 9 ay
Savcı ne diyor yağmırım😉
- 9 ay
Özür diledi emmi oğlum
- 9 ay
😂😂😂sen de çok seviyosun korkutmayı😂
- 9 ay
Ben karaktersizliği sevmiyorum emmi oğlum köpek bile yediği kaba pislemiyor ve uğraşmayı da seviyorum hakaret iftira yaptırımı olan şeyler ve şahitleri de var hiç bişey olmasa tazminat davası açarım yine uğraşırım
- 9 ay
😂😂😂ben uğraşmam, ama sana bi tavsiye, böyle tiplerle arkadaş olma
9 ayNeymiş aşağıda bıraktığı ses kaydına bakılırsa baya korkakmış, R yapılmış hemen.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Hayat bu insan denen bir mâhlûkâtız. İnsanız ve aldanırız ama asla aldatmayız çok şükür.
00 Yorumla
9 ayUmursamayi bırakıp yoluna devam etsen onunla uğraşmaktan bin kat daha iyi
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 10,3b cevap paylaştı.
9 ayÇok kez etti ablam ama işte Allah büyük yanlarına kalmadı.
00 Yorumla
9 ayÖzür dilerim canım arkadaşım senden binlerce kez özürler diliyorum senden nolur affet beniii
011 Yorumla- 9 ay
https://voca.ro/1672wWrLbo5b buraya kayıt edip tekrar buraya yapıştıracaksin o kadar kolay değil insanlara beni karalayamazsin köpek bile yediği kaba pislemiyor sen benimle oturdun sohbet ettin eşim Asker değilmiş, ben çirkinmişim, şizofrenmisim , okb m varmış bir de tanısı konmus bu hastalıkların cüce, çirkin sen benden burada sesli olarak özür dileyeceksin Semra.
- 9 ay
Buraya olmadı xper seviyesinden Wp ye gel oraya attım engeli kaldır oradan sen sayfana ve buraya koy canım lütfen kırma beni
- 9 ay
Olmuyor canım çok denedim buraya atılmıyor ama ses çektim anlattım gel engeli aç orada var attım iki tane lütfen anlayışla karşıla onları buraya sen at olur mu
- 9 ay
Sana asla öyle şeyler söylemem seni sevdim Harika birisin sen arkadaşlar asla öyle birisi değil binlerce kez özür diliyorum yağmurdan bu benım terbiyesizlegim sen Harika bir kadınsın
- 9 ay
Mesajimi görüyorsan engeli aç lütfen orada var buraya yapıştır dinlesin herkes şimdi
- 9 ay
Yağmur wp engelimi ac oraya attım iki tane ses buraya olmadı çok denedim orayi iki dakka aç lütfen kırma beni orada sesler buraya yapıştır sadece tamam lütfen
- 9 ay
Bakarmısın rica etsem seslere ses attım sana iki tane dinlermisin Yağmur güzelce anlattım hatamı anladım lütfen bu konu kapansın ben sana asla bir daha konuşmam sen adil bir bayansın sen yerini bilen Harika bir insansın seni tanıdığıma çok mutluyum ki böyle Harika esi benzeri bulunmaz bir arkadaşım ommuş ama ben kıymet bilemedim yazıklar olsun bana ama lütfen güzelce anlaşalım
- 9 ay
htt ps://voca. ro/1j1pBgIQYa52
- 9 ay
ht tps://voca. ro/12UVvJv5ngA3
- 9 ay
Ben senin arkadaşın değilim öncelikle sen Aykut için de bana şizofren bu çocuk demiştin başkaları için de kötü şeyler söyledin ben de sana dedim ki ben kimseyi tanımıyorum kimin ne olduğu ile de ilgilenmiyorum genel olarak insanlara şizofren namussuz gibi yakıştırmalar yapıyorsun yalancı gibi yakıştırmalar yapıyorsun ama dün başka birinden bugün benden özür diledi yarın başkalarından özür dileyeceksin Semra sen kötü bir insansın bu konuda çok Netiz ve lütfen bana arkadaşım deme konuşma bitmiştir bu kadar utanç sana yetmiyorsa başka hiçbir şey demiyorum benden uzak dur
- 9 ay
Senden uzak duruyorum sesleri dinledin mi güzelce anlattım sana Yağmur iki sesi de dinle evet bu utanc bana yeter ben burayı kapatıyorum KS isi bana göre degılmis yazıklar olsun bana ne karektersiz insanım ben affet beni Yağmur Allah’a emanet ol kendine iyi bak
9 ayvalla o kadar çevremde dost diyebileceğim ya da dostum ilan ettiğim kimse olmadı
00 Yorumla4 yıldan fazladır bir Best friend im var yani öyle zannediyordum bir cümleyle yerle bir etti beni
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
s 9 aySen evli değilmisin zaten abla
04 Yorumla- 9 ay
Benim evliliğimle ne alakası var evliliğimle ilgili bir problem mi var demişim ben
- 9 ay
“Flört etmeye çalıştığı erkek arkadaşlarımızla beraber”
Bunu sen yazmışsın - 9 ay
Flört etmeye çalışan o kişi ben değilim dikkatli oku lütfen
- 9 ay
Anladım merak ettim sordum kızmanı gerektirecek bir şey yok
Bu kısa olan kız mı demiş
013 Yorumla- 9 ay
Kilolu olan kendisi zayıf olan benim.
- 9 ay
Ben Yemınle kötü manada asla demedim ben kendıme siskooo dedim hatta canımmm sana ne güzel minyon dedim binlerce kez özürler diliyorum senden nolur affet beniiiii
- 9 ay
@Wonderfulwomennn buraya kendin gelip yorum yapacaksın sesli olarak hakkımda konuşmuş olduğun her şeyi itiraf edeceksin ve herkesin huzurunda benden özür dileyeceksin benim ismim Yağmur ben sen değilim yalanlarla örülü bir dünyaya ihtiyacım yok
- 9 ay
Bana ses icin link atsana burfan atayım canım
- 9 ay
Ses atayım buraya o hesap giremedim ondan bunla geldim bloke olmuş canım ses icin lint at bana ne diyorsan söyleyeyim
- 9 ay
@Wonderfulwomennn https://voca.ro/1672wWrLbo5b Canın değilim laubali olma arkamdan konuşurken arkadaşın değildim şimdi mi arkadaşın oldum
- 9 ay
olmuyor xper seviye diyor çektim
- 9 ay
Nasıl yapalim konusrum
- 9 ay
@Wonderfulwomennn sen kimsin
- 9 ay
http s://voca. ro/12UVvJv5ngA3
- 9 ay
@ölümmmeleğiii http s://voca. ro/1j1pBgIQYa52 bu sekılde paylaşıyorum bak konuştum orada
- Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.
9 ayEt teşekkür ederim kendisine
00 Yorumla
9 ayEvet etti
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
9 ay2 farklı 25 yıllık
Biri aşk diğeri iş00 Yorumla Etmedi size ihanet etti mi
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 398 cevap paylaştı.
9 ayİhanet sadece güvendiklerinden gelir.
00 Yorumla
9 ayEvet hadi ordan beni
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 12,1b cevap paylaştı. Hayir ihanet eden olmadi
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı. Etti onuda gördük ula
00 YorumlaDost dediğin ihanet etmemeli
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
9 ayEvet tek arkadaşımın ihanetine uğradım 🙂
00 Yorumla
9 ayÇok garip hayatlar var
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 333 cevap paylaştı.
9 ayAmaç neymiş çok merak ettim
00 Yorumla
9 ayAllah kolaylık versin
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Beni sevmezsen yağmurları sev...
00 Yorumla
9 ayNe alaka ya ne tuhaf şeyler
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
9 ayOlay ne tam olarak ya
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 11,4b cevap paylaştı.
9 ayDostlarıma güvenirim, yapmaz öyle şeyler..
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Ohoooo ben ne dostçuklar gördüm
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 704 cevap paylaştı. Evet ihanet etti
13 Yorumla- 9 ay
Gerçekten çok üzücü şeyler
- 9 ay
Kahretsin yaaa affet beni nolur sana hata yapmak asla istemedim canımmmmm
- 9 ay
Wp den engel aç lütfen oraya attım ses link çektim ama burada olmuyor anlayışla karşıla lütfen oradan al buraya yapıştır
9 ayEvet hemde nasıl
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
9 ayEvet etti
00 Yorumla
9 ayCok ettı bende arayı actım
00 Yorumla
9 ayevet etti
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 558 cevap paylaştı.
9 ayÇok kez
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 11,6b cevap paylaştı. Hatta ifşala 😃😃
00 Yorumlaen iyisi
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 319 cevap paylaştı. Çok şükür etmedi
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 741 cevap paylaştı.
9 ayNe olduki
00 Yorumla Dostumu internet sitelerinden seçmiyoruj
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 994 cevap paylaştı.
9 ayKimmiş oo
00 Yorumla
9 ayDeğişik
00 Yorumla
9 ayÇok şükür etmedi
Umarım da etmez00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,9b cevap paylaştı.
u 9 ayGeçmişte evet ✅
00 Yorumla Dostumuz yok Allaha şükür
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 487 cevap paylaştı.
9 ayEtmedi şükür
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
9 ayEderler
00 Yorumla
9 ayİyi de bize ne?
00 YorumlaHemde çookkk
00 Yorumla
9 ayçoook
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı