Sevgilinin seni arkadaş ortamınızdan biriyle aldattığını ögrensen ne yaparsın?

30 Temmuz 2025
Sevgilinin seni arkadaş ortamınızdan biriyle aldattığını ögrensen ne yaparsın?

30 Temmuz 2025
Keserim İkisini de Biri sevgilim biri arkadaşım İkisi de güven demekti. İhanet sadece aldatmak değil arkandan iş çevirmek seni aptal yerine koymak, gözünün içine baka baka yalan söylemek demek İkisini de hayatımdan silerim Ne açıklama isterim, ne özür dinlerim İhanetin bahanesi olmaz.
Bir kez yapan tekrar eder.
O saatten sonra ne yapabilirim ki? Sabaha kadar ağlasam boş, karşıma alıp "neden" diye sorsam boş, kavga etsem boş. Hayatıma bakarım sessiz sedasız. Yapan kendine yapar.
O anlık psikolojime bağlı ablam.
Ya güler geçerim ya da ikisinin de bacaklarına sıkar , ömür boyu sakat kalmalarını sağlarım.
İki seçenekte mükemmel...
Arkadaş ortamında takılı kalsın eski sevgilim olarak
Aynen...
Aldatma ciddi bir güven ihlalidir ve özellikle tanıdığınız birinin dahil olduğu durum çok daha karmaşık olabilir. 😔 Öncelikle, kendine zaman tanı derim. Hislerini anlamaya çalış ve hemen fevri bir karar alma. Ama net bir konuşma şart, yaptıklarının hesabını vermesi lazım. 🌹 Kendine olan saygını her zaman koru, çünkü sen çok daha iyisini hak ediyorsun! 💪✨
Cevap
17Cevap
İkisine aldatma ve entrikalarla dolu bir ilişki dilerim canları cehenneme..
Ayrılırım tabi ki de. kimle aldattığı önemli değil. isterse kadınla aldatsın. aldattığı an benim gözümde tüm sevgisi değeri bitmiştir. kendi yoluma bakarım. oda tarih olur benim için.
Böyle bir şey Eğer gerçekten eminsem ben emin olmadığım hiçbir şeyi hayatıma uygulamıyorum son derece eminsem artık işin sonu ayrılık noktasına kadar gider bu çünkü ihanettir aynı zamanda
Aldatılmak çok kötü bir durum. Ama arkadaş ortamımdan biriyle aldatması bundan da kötü ya. O anki hayal kırıklığı ile ne yardım hiç bilmiyorum ya çok zor..
"yapardım"
Biter yapicak bir sey yok.. mutluluklar dilerim önüme bakarım herkes kendine yakışanı yapar bitiş sebebinden dolayı da çabuk kendime gelirim
Dönüp ardımı giderim ne yapabilirim ki başka? Rezillik çıkarsam daha acınası olur gibi... Bir şey bile demeden gitmek en mantıklısı...
gerildim ahshahsh
ayrilir yoluma bakarim ugrasmam herhalde
Ne yapacağımı bilemedim çıldırırdım o kesin. Sonrasını tahmin edemem.
Arkadaş ortamı mı bırakırım hey yavrum hey jsjs
Sevgiliden exe geçer beni aldattığına pişman ederim ablamm
Öğrendim, ikisiyle de ilişkimi kestim iyi de olmuş
Tüm ortamı çıkartmak lazım hayatımızdan böyle durumda her sevgili de risk ihtimali var
Üzülürdüm ve bu konuyu konuşurdum
Gülerim sanırım çok gülerim
Hayata küserdim heralde
Bedelini ödetirim illaki.. İkisine de..
Gözüm döner öyle bir durumda.
Sessizce uzaklaşırım hepsinden
Çok büyük tepki veririm.
Ayrılırım hiç bir şey de yapmam
Ayrılırım başka da bir şey yapmam.
Kapıyı çeker çıkarım ne yapacağım başka
kırılırdım asdfasdfa
Küçük düşer o ortama girmem bir daha.