Söylerim ✅
Söylemem ❌
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Açıkçası hiçbir şey yapmam başkasının ilişki hayatı beni ilgilendirmez Ben artık bu saatten sonra İnsanların yaptığı ya da yapacağı şeyler konusunda, burnumu sokmamayı fazlasıyla öğrendim O yüzden kim kimi aldatıyorsa kim kimle beraber alıyorsa kim kim affediyorsa nasıl mutlu oluyorsa öyle olsun bana ne beni kendi hayatını ve kendi ilişkilerimi ilgilendirir.
Evet söylerdim tabi ki de dostumun bilerek kandırılmasına seyirci kalamam zaten bu yüzden de mutlaka haber verirdim.. yani dost dediğin doğru olanı yapar her zaman ayrıca söylemek ve fark ettirmek aslında aynı şey zaten... mutlaka derim. eğer ihale bana kalacaksa da kalsın. umurumda değil yani konuşmazsa da kendisi bilir.
söylerim inanmazsa diye fptoğrafını çeker gösteririm bile
İspatlar gösteririm tek söylemem
Cevap
12Cevap
Kendi görsün isterim.
Bunu anlamak, fark etmek çok zor değil ki.
Bakmak ile görmek arasındaki ince çizginin farkına vardığınız andan itibaren herşeye , herkese farklı bakmaya başlıyor insan..
Tabi önce niyet.
Ve istek.
Siz bu durumdan hoşnut biri iseniz ben ne desem boş.
Ben sizi alıp o sahnenin yaşandığı yere götürsem bile söz yine beni suçlu cikartirsiniz.
Oyuzdendir karışmamam.
Kanıt yoksa asla söylenmez. Fesat, kıskanç, kindar, sinsi durumuna düşmekte var
kesinlikle söylerdim tabi ki kardeşten öte can dostum olan insanın ihanete uğramasını asla saklayamam kandırılmasına gelemem vicdanım el vermez bir kere buna
Söylemem. Vallahi de söylemem, billahi de söylemem. Döner dolaşır bana düşman olur. Başıma geldi, biliyorum.
Koşarak haber verirdim. Beni kötü bilmesi veya terslemesi önemli değil. İçimde tutamazdım.
Arkadaşımı seviyorsam net söylerim çocuğuda gününü gösteririm
Ama sevmiyorsam çocuğa yardım ederim🤣🤣
Söylemem... ama farketmesi için elimden geleni yaparim..
Gördüğüm takdirde fark etmesi adına bir şeyler yaparım.
Söylerim öyle bir arkadaşa da sahibim zaten. Taaaaa ilkokuldan hem de...
Böyle bir şey yaşamıştım. Arkadaşım beni suçlamıştı yalan söylüyorsun diye bir daha kimseye bir şey söylemedim.
Ne kadar yakın arkadaşım olduğuna bağlı
'Dost'
Sorumu değiştirmişler yine. Malum kişi bir dostun.
Tamamdır 👍🏻💜
Söylerim bir dakika durmam
Nasıl durulur ki söylerim tabiki
Söylerim boynuzlu dolaşmasın
Dostumda söylerim hatta söylemiştim geldi başıma
Söylemedim çünkü karısı bana asılmıştı
Soylemem ben kabahati cikarim
Söylemeyip napacaz elbette söyleriz
Söylemezsem arkadaşlığın ne anlamı kalır
söylerim
Tabii’kide söylerim.
Söylerim tabi.