Arkadaşınızın aldatıldığını bilseniz ona söyler misiniz?

Yakin kiz arkadasim ve erkek arkadasim var. Kiz arkadaşımız evli. Erkek arkadaş bu kiz arkadasimizin kocasını baska kadinla yakın sekilde görmüş. Geldi bana dedi boyle boyle bir durum var. Ne yapsam bilemedim. Kızı aldatıyor. Kac yıllık arkadaşlığımız var bu kızla. Soylememek, boynuzlanmasina izin vermek ne kadar dogru bilmiyorum seklinde konustuk biraz.

Ama bu yanlışta anlaşılabilir. Yani kötü olan bizde olabiliriz. Erkek arkadasim görmüş ama kanit yok, resim falan cekmemis. Elde delil yokken kiz ne kadar inanir bilemiyoruz. Yani bazi kadinlara gözüyle gostersende kocam yapmaz demeye devam ediyorlar boyle bir tribe girer mi bilmiyoruz. Bir yandan üzülüyoruz eviligi boyle mi devam edecek soyleyelim diyoruz bir yandan da kotu olan biz oluruz, aramız bozulur, bizi hakli gormez diye de endise ediyoruz. Kendi kendine mi öğrense ya da gizli numaran mesaj falan mi atsak diye düşündük.

Bilmiyorum. Siz olsaniz ne yapardınız? Siz olsaniz hemcinsinize ya da karsi cinsinize ne olursa olsun aldatıldığını soyler misiniz?
Arkadaşınızın aldatıldığını bilseniz ona söyler misiniz?