Kim haklı bu evlilikte?

• Arkadaşlar Eşim saat 9:00’a kadar çalışan bir insan kendi dükkanları olduğu için çok yoruluyor İşten çok bunaldığı için Salı perşembe cumartesi yani 3Gün İş çıkışı Arkadaşlarıyla buluşuyor sonuçta bunalıyor diye ben de gitmesine bişey Demiyorum fakat zaten pazar günü bile dörde kadar çalışıyor dörtten sonra benle vakit geçiriyor. Hafta içi evde olduğu günler Zaten dokuzda geliyor sofrayı kur topla saat oluyor 11 bakıyorum uyuya kalmış çünkü bayağı yoğun çalıştığı için. Geçen pazartesi bekliyorum saat 10:30 olmuş anca eve geldi. Yalnız mesela dışarı çıktığı günler hiç erken gel diye olmaz ama evde olacağı günler oyalana oyalana davranır dükkanda toplayana kadar. Ben de tartışma çıkardım ya sonuçta insana tamama yoğun çalışıyor ama şu arkadaşlarından gına geldi aşırı bağalı onlara. Zaten haftanın üç günü çıkıyorsun evde olacağın gün bari erken gelmeye bak zaten pazar gün de dörde kadar çalışıyorsun benimle ne zaman vakit geçiriyor sizce bu yüzden tartıştık ve şu an konuşmuyoruz pazartesiden doğru aramızda problem varken sizce dün dışarı çıkmalı mıydı problem var sonuçta dışarı çıktı Ona kalsa ben nankörüm kendinizi benim yerime koyun
Kim haklı bu evlilikte?