Aşk İlişkileri Evlilik konusunu kim açmalı? Defineyt Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bazen seversin evlenmek istersin onunlaSizce kadin mi erkek mi açmalı Evlilik konusunu kim açmalı? Cevapla Sevgi Soruları Evlilik Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
isteklivearzulu Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Bu konular açmanın konuşmanın cinsiyeti olmaz ki eğer büyük ölçüde fikirlerde düşüncelerde hayata bakış açılarında bir uyum sağlanıyorsa ve ilişkide evlilik üzerine kurulmuşsa bunun erkeği veya kadının açması önemli değil arkadaşım 0 0 Yorumla
bayegosuz1 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yil olmuş 2020 daha hala böyle sorular var bence iki tarafta istiyorsa farketmez herseyi erkek yapmak zorunda mı 0 0 Yorumla
moonlady28 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Her şey baştan konuşulmalı. Belli bir süre sonra iki tarafta açabilir. 0 0 Yorumla
qwe00 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Evlilik konusunu erkek acmali kendini maddi olarak toparladigina sirtina o sorumlulugu yukleyebilecegine inanmasi lazim once. 1 0 Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kimse acmasin gereksiz 0 0 Yorumla
Phoenix06 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. erkek açsın 1 1 Yorumla Defineyt +1 yıl bence de ya ben konuyu açarsam ve kem küm ederse üzülürüm Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kimse açmamalı. Böyle takılmak çok güzel 0 3 Yorumla Defineyt +1 yıl Iliskiye giriyosan güzeldir evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet😊. Çoook mutlu ediliyorum Yorumla Defineyt +1 yıl Evet tahmin ettim Yorumla
AkıtGelsinn Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Erkek açmalı 0 10 Yorumla Defineyt +1 yıl Neden mesela kadin açsa kadindan soğur musun Yorumla AkıtGelsinn +1 yıl E yani kısmen bir şeyleri aceleye getiriyormuş gibi hissederim hoşuma gitmez pek Yorumla Defineyt +1 yıl He yok canim 1 senedir iliskiniz vardir Hiç bu meseleyi açmamıştır Öyle 3-4 ayda olmaz Yorumla AkıtGelsinn +1 yıl O zaman ufak böyle sempatik bir giriş yapabilirsin. Hani durumunuz evlenmek için müsaitse inceden konuyu açabilirsin Yorumla Defineyt +1 yıl Teşekkürler Ama yok o açana kadar açmıcam Şimdi konuyu açtığımda kem küm ederse üzülürüm 😞 Yorumla AkıtGelsinn +1 yıl Kem küm eder geçiştirirse o zaman pek niyeti yoktur demek Yorumla Defineyt +1 yıl Aslinda haklisin Niyetini anlamis olurdum Yorumla AkıtGelsinn +1 yıl Aynen dediğim gibi sen ufaktan bir ağzinı ara derim araki zaman kaybetme Yorumla Defineyt +1 yıl Valla cok dogru. Bizim bir sonumuz var mi falan derim Yorumla AkıtGelsinn +1 yıl O biraz saçma olur ama. Hayatim ilerisi için, bizim için ne planlıyorsun diye sorabilirsin mesela Yorumla
YIKIKLARINNNEFENDİSİ Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Cokmu seviyosun 0 3 Yorumla Defineyt +1 yıl Evet Yorumla YIKIKLARINNNEFENDİSİ +1 yıl O zaman sen söyle Yorumla Defineyt +1 yıl Beni oyalarsa ya da zamani var diye bahane falan sunarsa kaldiramam Çünkü 29 yaşında 😔 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bu konular açmanın konuşmanın cinsiyeti olmaz ki eğer büyük ölçüde fikirlerde düşüncelerde hayata bakış açılarında bir uyum sağlanıyorsa ve ilişkide evlilik üzerine kurulmuşsa bunun erkeği veya kadının açması önemli değil arkadaşım
Yil olmuş 2020 daha hala böyle sorular var bence iki tarafta istiyorsa farketmez herseyi erkek yapmak zorunda mı
Her şey baştan konuşulmalı. Belli bir süre sonra iki tarafta açabilir.
Evlilik konusunu erkek acmali kendini maddi olarak toparladigina sirtina o sorumlulugu yukleyebilecegine inanmasi lazim once.
İkinizde açabilirsiniz
Kimse acmasin gereksiz
erkek açsın
bence de ya
ben konuyu açarsam ve kem küm ederse üzülürüm
Kimse açmamalı. Böyle takılmak çok güzel
Iliskiye giriyosan güzeldir evet
Evet😊. Çoook mutlu ediliyorum
Evet tahmin ettim
Erkek açmalı
Neden mesela kadin açsa kadindan soğur musun
E yani kısmen bir şeyleri aceleye getiriyormuş gibi hissederim hoşuma gitmez pek
He yok canim 1 senedir iliskiniz vardir
Hiç bu meseleyi açmamıştır Öyle 3-4 ayda olmaz
O zaman ufak böyle sempatik bir giriş yapabilirsin. Hani durumunuz evlenmek için müsaitse inceden konuyu açabilirsin
Teşekkürler
Ama yok o açana kadar açmıcam
Şimdi konuyu açtığımda kem küm ederse üzülürüm 😞
Kem küm eder geçiştirirse o zaman pek niyeti yoktur demek
Aslinda haklisin Niyetini anlamis olurdum
Aynen dediğim gibi sen ufaktan bir ağzinı ara derim araki zaman kaybetme
Valla cok dogru. Bizim bir sonumuz var mi falan derim
O biraz saçma olur ama. Hayatim ilerisi için, bizim için ne planlıyorsun diye sorabilirsin mesela
Erkek açmali
Erkeğin niyeti varsa Kadın yeşil ışık yakmalı
erkek.
İki tarafta açabilir
Cokmu seviyosun
Evet
O zaman sen söyle
Beni oyalarsa ya da zamani var diye bahane falan sunarsa kaldiramam
Çünkü 29 yaşında 😔
Erkek
Bnce erkek
Fark etmez bence