3 aylık nişanlı olan birisi şimdi pat diye evlenmek mi daha iyi yoksa gelecek yaza evlense mi daha iyi yavaş yavaş hazırlık yaparak
Nişanlım çalışıyor bu arada benden büyük bir sene okulum kaldı benim onu hesaba katarak cevap verirseniz sevinirim
nişanlıma şimdi evlenelim diyorum anlamıyor illa okulunu bitir işini eline al yaza evlenelim hemde hazırlık yapmam lazım diyor babası yardım edecek ama ben ona muhtaç olmak istemiyorum kendim birikim yapıcam diyor
Nişanlım çalışıyor bu arada benden büyük bir sene okulum kaldı benim onu hesaba katarak cevap verirseniz sevinirim
nişanlıma şimdi evlenelim diyorum anlamıyor illa okulunu bitir işini eline al yaza evlenelim hemde hazırlık yapmam lazım diyor babası yardım edecek ama ben ona muhtaç olmak istemiyorum kendim birikim yapıcam diyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evlilik öyle kolay değil sorumlulugu ağır hele ki okulla beraber yürütemezsin bekle işte bir yılın kalmış mezun ol öyle evlenin.
Ama niye oda istiyor evlenmek şimdi olsun neyi bekliyoruz şimdi istemiyor yaza istiyor ne değişecek yaza
İstiyor olabilir ama Ben yinede kendin için okulunu bitir derim çok yakınım var okurken evlenip sonrada okulunu bırakan sende öyle olma bence evlilik her zaman olur okul daha önemli.
Nişanlım neden şimdi istemiyor illa yaza diye tutturdu neden böyle yapıyor isteyen insan şimdi de ister yazın niye istiyor
Söylüyor işte babasından para almak istemiyor kendi birikim yapmak istiyor yeterli bir neden bence biraz anlayışlı olmalısın
Beni oyalamıyordur demi şimdi pat diye olan hazırlıkla yaza kadar olan hazırlık aynı olmaz mantıklı düşün okulunuda bitir yazın olsun diyor çünkü tek başıma çalışarak geçinemeyiz okulunu bitir işini eline al dedi evlilikten kaçmıyorum istiyorum sma maddi olarak birikim yapmam lazım dedi yardım istemiyor babasından aslında babası şimdi evlensen alırım eşyayı dedi ama geçen babası annesini aldattı ve bu yüzden ondan yardım istemiyor konuşmadığı için babasıyla aşağıda biri seni oyalıypr yazmış beni oyalamıyordur demi :(
Anladım oyaladığını zannetmem annesi babasını aldatmış kolay bir şey değil yardım istememesi çok normal. Bide bişey sorucam aranızda cinsellik yaşandı mı bu önemli oyalayıp oyalamadığıni anlamak için
ee yapsın çocuk hazırlığını acelen ne
Ama niye oda istiyor evlenmek şimdi olsun neyi bekliyoruz şimdi istemiyor yaza istiyor ne değişecek yaza
Nışanlın doğru konuşuyor.
senin ve onun yaşları kaç? sanırım sen okuyorsun nışanlın çalışıyor
Evet ben 20 nişanlım 25 yaşında onun okul falan bitti çoktan çalışıyor benimde bir senem kaldı okulum bitmesine yaza bitiyor işte oda benimde çalışmamı istiyor okulun bitsin diyor yazın istiyor hemde hazırlık yapmak için babasının eline bakmak istemiyormuş iyide o gün babası dedi şimdi evlenmek isteyin evlendiririm dedi şimdi olsun diyorum yazın istiyor illa isteyen insan şimdi de ister doğru değil mi yaza ne değişecek
Evlilik çok acele edilmesi gereken bir durum değil, maddi anlamda hazırlıklı olmanız hatta nışanlılık sürecinde hem kendi hemde aranızdaki iletişimi güçlendirmeniz bence çok daha iyi olacaktır.
Evlenmek yuva kurmak tabiki güze bir şey özlenen bir şey fakat çalışan her biray yaşam koşullarını daha iyi biliyor, inşallah sende işe girince bunu çok daha iyi anlayacaksın.
Sana tavsiyelerim olur eğer dinlemek istersen?
şimdi pat diye olan hazırlıkla yaza kadar olan hazırlık aynı olmaz mantıklı düşün okulunuda bitir yazın olsun diyor çünkü tek başıma çalışarak geçinemeyiz okulunu bitir işini eline al dedi evlilikten kaçmıyorum istiyorum sma maddi olarak birikim yapmam lazım dedi Ya evet istiyor biliyorum ama işte maddi olarak hazır olsam şimdi evlenirim seninle aynı evde yaşamak varken neden bekleyim her şeyimiz hazır olsa dedi babası şimdi evlenmek isteyin alırım her şeyinizi dedi ama oda babasıyla konuşmuyor annesini aldattığı için yardım istemiyor kendim yapıcam her şeyi biriktirip dedi biriktiriyorum da dedi istemesem neden altın alıp birikim yapayım falan diyor yaza hazır olurum falan hem okulunda biter dedi yani sence bunlar doğru mudur oyalamıyordur demi beni
Ben senin yerinde olsam, seviyor ve evlilik kararım için emin isem sabreder ve nışanlımı detseklerim.
oyalama konusunu bilemem, tanımıyorum ama aile arasında resmi nışan yapıldı ise herhalde oyalamaz fakat sana ima etmıs okulunu bitirip çalışma hayatına atılmanı
Geçinemeyiz rahat geçinelim diye benimde çalışmamı istiyor o yüzden okulumun bitmesini bekliyor hep aile arasında oldu nişan tüm herkes biliyor evleneceğimizi bunu ima etmesi kötü mü çalışmamı istiyor okulu bekliyor o yüzden yaza istiyor
İma etmesi benim bakış açım ile yanlış değil, kimseye muhtaç olmadan dik durmak isteyen bir eş adayın var, Allah sağlık sıhat versin ikinize de
Aynı soruyu sormaktan sıkılmadın mı
Acelen ne nişanlın haklı
Oyalıyor sanki seni aranızda biseyler oldumu hiç