Evlilikte haklı olmak önemli elbet ama mutlu olmadıktan sonra istediğin her şey yerli yerinde değilse olması gereken şeyler olmadıysa haklı olmak maalesef bir şeyi değiştirmez.
Merhaba, evlilikte haklı olmaktan ziyade bence orta yolu bulmak daha önemli. Çiftler birbiriyle alakalı bir sorun varsa bunu birbirlerine rahatça iletmeliler yani sorunların üzerine gitmeliler. Enine boyuna oturup bunların hepsini konuşmalılar ve radikal kararlar almalılar. İdare etme modunda yürütülen evliliklerden haz etmiyorum çünkü sadece günü kurtarıyorlar. Mutsuz veya istenilen seviyede bir evliliğin yaşanmıyor olması da aslında hep günü kurtarmaya çalıştıklarından kaynaklanıyor. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Evlilikte sen haklı ben haklı diye bir düşünce olmaz varsa o evlilik değildir. Her şeyden önce saygı vardır olmalıdır , sonra düşünceler paylaşılarak ortak bir nokta olmalıdır. Evlilik demek mutluluk demek aile demektir sen ben kavgası demek değil.
Evliliğin mutlu ve sürdürülebilir olmasındaki en büyük etken birbirini dinlemektir. İyi bir dinleyici olunursa kimin haklı olup olmadığı sorunu bile ortadan kalkar. Çünkü her zaman iyi dinleyen iyi anlar ve iyi çözer.
Arabalar ama genel olarak düşünürsek orman ve yesilin bol olduğu yerde çocukluğum geçtiği için pek kapalı yerde değil doğa ile ic ice çocukluğumu gecirdim
Haklı olmak yerine sorunları çözmelisin. Sevgilikte de böyle. Ben bir sorunu çözmeye çalıştım ama kendisi kendini bir şekilde haklı çıkarmaya çalıştı. Üzülen ben oldum tabi ki.
Huzuru sağlayın yuvanızda. haklı da olsanız haksız oluverin bazen. bir şey kaybetmezsiniz aksine zaman geçtikçe haklı olur tebessümlere doyarsınız. Haklı olmuşsunuz incitmişsiniz gönlünüzün sultanını neye yarar! haksız olun bazen emin olun kazanırsınız.