AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
Bazilarinin yanlis giyinis, davranis, tutumundan dolayi önyargı oluşuyor ister istemez ha kapalilar boyleymis diye genelleme oluyo ne yazık ki
Maalesef:( bu onyargiyi devirmeye calisiyorum
Hadi bakalim bol şans:)) ;))
Karşı değilim aksine iyiki varlar tebrik ediyorum onları müslumansan ortuneceksin farz çünkü
Açıkları seviyor musunuz sevmiyorsaniz gelin seviselim bu kavga bitsin artık
Bu bir kavga değil görüş alisverisi
Şu an burada olandan bahsetmiyorum genel olarak konuşuyorum bu artık kavgayı bile geçti imkanı olsa birbirini bogazalayacak olanlar var. burada bile polemik yapmaya çalışanı gördüm aciklar birşey giymeden çıkıyormuş sokağa ilk önce saygı görmek için özgürlük demek için karşı tarafa da saygı göstermen lazım nasıl ki açıkların size karışma ya da kaba konuşma hakkı yoksa bir kapali da açığı kıyafet gitmiyorlar diye elestiremez ama ışte bu insanlar bu düşünce yapısı ölmedikce bu kavga çok buyur. Benim saygım var okullara girebilmekyr hakkımolmanızdı olmasi gerekiyordu oldu sevindim
Saol katiliyorum bazi kişiler saygi bekliyor ama kendi saygi gösteremiyor
knk sen ne kadar da uğraşsan o at kafalılar anlamaz herkes özgür olmalı bırakın isteyen taksın isteyen takmasın özgür TÜRKİYE...
:)) biz ugrasalim belki birkaç kişinin onyargisini deviririm
Bir Danayı Eğitmek Nasıl zor'dur bilirsin :D onlar da öyle :D boşş... :)) yaptığın güzel birşey tabi birde anlasalar :))
Ya öyle demeyelim yine de herkesin düşüncesi önemlidir :)
umarım anlarlar :D
Neden böyle bir misyon üstlendiğinizi merak ettim? Neden gerek duydunuz ki, birşeyleri izah etmeye?
Çünkü kapaliyim ve kapalilara on yargi çok fazla bunu fark ettim ve onyargilari eritmek için :))
Boşver ya, senin benim gücüm yetmez, bazı önyargıları kaldırmaya. Çünkü cahil bir insanla polemiğe girmek kadar yorucu birşey yok :) bizzat test edip onayladım :)
Olsun biz ugrasalim da
İyi bakalım kolay gelsin o zaman.
Saol
Kapalı ya da açık insan olsun yeter kalbine bakarım.
:))
Karşı değilim kesinlikle :) kimse kimsenin giyimine karışmasın.
Kesinlikle:)
bana ne bana ne sevgimi mi var yok ee kapalı ysa bana ne açıksa bana ne? yaşasınlar herkes.
Güzel düşünce :))
karşı değilim ama bazıları da açıktan daha açık daha edepsiz daha karaktersiz
Genelleme yapma olur mu birde öyle kişilere ben de çok kiziyorum ama tarafsiz bakmaya calis inanci için kapanan da çok kişi var
yaptım genelleme ama bunu hep çevremde gördüm ve buna göre konuşuyorum. hatta birisiyle yedi yıl sevgili oldum. bence kapalı açık farketmez önce insan olmalı biri bu düşüncemin bu hale gelmesi gördüklerim karşısında olan bişey
O zaman cevrenden biraz uzaklas ve tekrar tarafsiz olarak bak olur mu?
pekii
düzgün olanına karşı değilim benim öfkem kapalı gibi gözüken çıplaklara alayına mokoko
:)) katiliyorum
benım tek gıcık oldugum sey kapalıların hep masum edebıyatı yapması yeter artık
pardon magdur
Mesela?
gunumuzde her yerde kapalı gormemıze ragmen nedense hep dıslanan, hor gorulen, insanların mesafelı baktıgı kişilerin kapalı insanlar olduğu yalanı, magdur edebıyatı yapılmasından bıktım artık
Ben lise 2. Sinif ogrencisiyim ve derslerde başörtüsü yasasi olmasına rağmen hocalarimdan korktugum için derse giremiyorum kapalilari ayrıca her yerde görmeye baslaman yeni yeni oldu bundan çok değil 3-4 sene öncesiyle simdiyi bir karsilastir olur mu?
3-4 sene oncesıyse okulunu degıstır bence bulundugun yerden kaynaklanıyordur yoksa magdurluk bır durum yok 10 yıldır.
10 yildir? Emin misin biraz arastirma yapmalisin bence
neden kendilerin güzelliğini kapatıyorlar boş yere göz zevkimizi bozuyolar? eğer görünmesini istemiosa dini erkekler gözünü kapatsın ! o sıcakta eziyet bildiğin nerde adalet?
Dünyada kapandkca güzelleşen tek varlik kadindir.
Erkeklerin nefsi bayanlardan daha fazla olduğunu biliyorum Nasil gözlerini kapatacaklar onu da anlamis değilim acikcasi. Ve sicakta asla bir eziyet gibi değil eğer dinine Saygin ve sevgin sonsuzsa seni hiçbirşey etkilenmiyor:)
sen olayı anlamadın hala erkek sizden hep daha rahat siz ezildikçe dine uyuyoruz sanıyosun ;) nese tartısmıcam saçma hikayeler için kafana göre takıl istiosan taşa tap ama onu bana atma ;)
bu arada kapanınca güzelleştiginiz yok. onu bil sadece kendini kandırırsın ;)
Asla ama asla ezilmiyorum ben bu zihniyeti nerden buldun anlayamadim? Ve tartismak istersen ki tartismaktan kastim kavga değil tartisabiliriz..
karınızın başka bir erkeğin gözünde off saçlara kalçalara bak diye hallenmesini istemiyorsanız kapanmasını sağlamalısınız yok bana koymaz poposuna göğsüne bakıp şehvet durmasını tınlamıyorsa bir adam kusura bakmayın ama O onun godoşluğudur
www.kizlarsoruyor.com/.../q1833753-ateist-bir-arkadasim-kafami-karistiriyor-ne-yapmaliyim
artık cevapları taşa anlatsam haklısın abş derdş ama anlamıyo insanlar bu soruda kullanıcı adım erenA tüm cevaplarımı bastan aşağı ıkursan anlicaksın :)
o senin sapıklığın emin ol ;) sanıyomuusun ki orta doğuda tecavüz yok taciz tok cahillik nediyim ;)
Sende bilmiyor musun ki Türkiye ve Tunus haricinde Başörtüsüne yasak yok?
sen hala yasak kısmındasın anlamamayamı çalısıyosunuz çözemiyorum artık. sokaklarda kapanmayanları ayak bilekleri daha gözük se tutuklayan ahlak polisleri baska biyerde var mı orta doğudan baska? din insanın kenisi ile taptıgı kişi arasındadır. baskasından kimene? ve eğitimde olmicak tabi türban yoksa böle olur.
https://www.youtube.com/watch?v=r85pzVFG4D0
www.facebook.com/.../?type=1&theater
sence bu resimde özgürlük mü yoksa baska bişimi sorun burada işte ;)
yoksa o resimdeki eğilenin sırf toplum içinde hava atmak için yaptıgı bişimi?
Haklisin din insanla inanci arasında olan birşey tartisma konusu da bu zaten baskalarinin benim inancima laf soylemesi
Ben karşı değilim lakin aile toplum, toplum da aile baskısını düsünüyor.
Karakter önemli bacım ne kapalılar gördük bir işe yaramıyor ne açıklar gördük edebi ile duruşu ile ders veriyor.
Katiliyorum:)
Şunu eklim Allah kapanıcaksın diyorsa kapanacaksın. allahın emri.
dinimiz kapanmayı emreder ancak görüyorum ki kapanan bazıları kapanmayı bilmiyor baş kapalı ama yüzde abartılı makyaj altta dar pantolon abartılı bir parfüm kokusu bunu neden yaparlar anlamam
Bendee :(
Kapılara karşı falan değilim herkes nasıl isterse öyle giyinir
Saol ben de ayni fikirdeyim düşünce özgürlüğü:)
kapalı sağlıkçılara tırt oluyorum ne desen değişmez fikrim. resmn uyuzlar envayi çeşit tripleri var
Bu düşünceyle her kapalıya ön yargıyla yaklaşman doğru mu sence? Diğerlerinin hakkına girmiş olmaz mısın arkadaşım :)
Kapaliya karsi degilim. Kafa kapali g*t acik degilse.
başını kapattıklarında daha fetiş olduklarını düşünenlere karşıyım
basını kapatıp altlarına kot giyen kızlardan nefret edıyorum
Onlari ben de sevmiyorum
onların yuzunden kapalılara karsı bı önyargı olusuyo
Evet
Lanet olasi zihniyetleri var :(
Mesela
Carsaflilari hic soylemiyorum bile. Arkadas sen insansin. Kadin ve erkek. Esit ve ozgurdur. Sen erkek karsisinda eziklik yaparsan zaten sonuc belli. Hic bide cocuklara takmiyorlarmi. Erkekte kadinda guzeldir guzrlligi kapattikca gizledikce abazalik orani. artar. Bide onun disinda kapali dedigimiz muslim oluypr o tek basina yeter hanzoluga
Yeryüzünde kapandikca güzelleşen tek varlik kadindir bunu unutma
Alakasi yok. Belliki kapalisin. Adriana lima bizim carsaflilara bin basar :)
Sence guzellesmek orani nurani açmak mi?
Elbette. Suslu seyler giyip guzelligini sergilemek. Adi ustunde guzellik. Erkek ve kadin icinde. Guzel olmak guzel gorunmek hos. Bide kadin kapanincaozgurlugunden oluyor ben kadin olsam zoruma gider valla erkekler atleyle biz carsafla. Iste ezik zihniyey gozumde nein nein nein
Ya dinine saygin ve sevgim sonsuz olunca zoruna gitmiyor aslina bakarsan ben hic bak erkekler tişört giyiniyor ben kapali şeyler giyiniyorum demedim
tamam bende kaapalilari bahsediyorum zaten. Ayrica ben kadinin ezildigi fikre dusunceye ve inanca saygi beslemem
Kadinlarin ezildiği düşünceyi nerden cikardin benim dinimde kadinin önemli bir varlik olduğu acik ve net ayrıca sürekli olarak belirtilmiştir
Oyle degil oste. Oyle olsa amenna. iyi arastir. Erkekle esit olmamasi yeter bu tek basina eziklik gozumde. kapalilari bu yuzden sevmiyorum. acik gibi guclu ol curetkar ol erkeklere boyun egme :)
Peygamber Efendimiz (sav) son kez insanlara seslenirken de kadim erkek eşitliğinden bahsetmiştir bu dinimizde de böyledir yanlis düşünüyorsun:)
Sen yanlis biliyosun. Kurani hadisleri senden cok okumusum belliki. Duyduklarinla degil okuduklarinla soyle
çam diplerinde türbanlı daha çok. sanırım fark bu.
Söylemek istediğini acikca şöyle ya da sor aciklayayim
anlayan anladı boşver
Trolüm sen ol @gizeems_ :)
şaka gibi :)
Sana cevap yazmak bile fazla bence ama ben yine ki yazayim senin dediğin kişiler dini carpitmaya calisanlardir eğer tarafli değil de tarafsiz bakabilseydin olaya gayet net kendi inanci için kapanan insanları gorecektin
görünen köy kılavuz istemez
Hala taraf tutuyorsun haklisin gorunen koy kılavuz istemez ama kişi kor olunca..
gayet iyi görüyorum sende görüyon da işine gelmiyor :D
Ya seninle agiz dalasi yapmayacagim merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin
tamam
@gizeems_ sen böyle genelleme yapıyorsan bizde açıklara genelleme yapalım olur mu
genelleme değil bir çoğu öyle
Boyle konuşmada bile genellemeye devam ediyorsun inanilmazsin ya
öyleyim sorun?
Bugün aynı soruyu sormuştum
Destek olmaya geldim :D
Kapanmaya karsi degilim
karşı değilim tabiki :)))
Gercekten kapalıysa sorun yok.
:)) kesinlikle
Kaç günde bir mastürbasyon yapıyosuniz :) :/
başörtü başı örtüyor beyni değil âyet taşıyana tek hece söylemem söylemem iyi düşünüyorum keşke giydikleri feraceninde kapanmanında hakkını verseler tadından geçilmez diyorum. Başka da genelleme değil ama iyi düşünmüyorum tesettür bana bakma demek bana bakmadan geçme demek değil.
Haklisin:) katiliyorum
Aynen :))
Yoo karşı değilim :D bence iyi valla iyi
Neden biraz zeka kirintisi gosteremiyorsunuz?
kapalılar başka gezegenden mi geldi
Sadece onyargilari devirmeye calisiyorum:)
karşı değilizki..
Saol:)
Karsiyim
Neden karsisin? Ve merak ettiğin birşey varsa sorabilirsin:)
Sacma buluyorum :/ ortunun altindan her halti yiyolar
Örtünmek benim dinimin gereği olduğu için ortunuyorum ve senin bu söylediğin bir bahane karsi cikmak için eminim bunu bir kaç kendini bilmez kişi söylemiştir ve onlardan duymussundur.
Değilim
Sevgilin var mı
Hayir yok
Yok karşı değilim.
Hayır değilim.
Karacarşaflimisin?
Değilim neden?
Nedeni yok sordum. Mersi