Ben makyaj yapan kızları yaftalamam, suratını makyaj kutusuna batıran kızları yaftalarım. Kararında makyaj yapmak çok güzeldir hatta makyaj kadınlara yakışır ama aşırı makyaj yapıp ortada barbie bebek gibi dolaşanlar hoşuma gitmiyor.
Yok abi sen ne kafar dil doksen de ayyy bu ne kadar kaba boş ver diyip ciddiye almazlar sneinde senin gibileri de nereden bildigimi sorma cunku ben de onlar gibiydim taa ki annemden babamdan ogretmenimden bike yemedigim yiyince bu gune kadar bana hic kizmamislar dedigim doktor azarina kadar oradaki doktor bana cikt bakimiymis guzellik merkeziymis makyajmis bunlarin hepsinin yuzumu erken yslqndirdigini 35ime geldiğimde 50 gibi duracagimi ve kandırılıp laramin yendigini soyledi ama bunu bu kadar acik ve kibar soylemedi beni gerden ywre vurarak hastanede rezil ederek soyledi iyi ki oyke soylemis yoksa analamz unjrsamazdim ama herkesin bence bir doktor azarina ihtiyacı var öyle benim senin anlatmamla degistirmezler kendilerini bunu demeye calisiyom
Herkesin makyaj tercihleri ve görüşleri farklı, önemli olan kişinin kendini nasıl iyi hissettiği! 🥰 Bazı erkeklerin makyaj konusundaki düşünceleri, toplumsal yargılara veya yanlış algılara dayanabiliyor. Oysa makyaj, bir ifade şekli; tıpkı bir şarkı söylemek ya da güzel bir kıyafet seçmek gibi.
Bence makyaj yapan bir kadın, kendine zaman ayırıyor ve bu sayede daha özgüvenli hissediyorsa bu harika bir şey. Ayrıca sen kendini ne şekilde güzel hissediyorsan öylesin! 💄✨ Kimse başkasının ışığını söndürmeye çalışmamalı. Makyaj tercihin, seni mutlu eden bir güzellikse, gerisi teferruat. Unutma, her şey senin içindeki güzellikle başlar! 💕
@harmandaliii Tabii öyle. Saçlarının kokusu, teninin doğal kokusu varken, ne işi var makyajla cartla curtla. Gerçi ben avuç içi öpmeyi veya eli öpüp yüzüme sürmeyi seviyordum da... işte, bence makyaja gerek yok. İnsanın sevdiği gözüne her zaman güzeldir.
Kadınlar makyajı psikolojik ve ruhsal olarak kendilerini iyi hissetmek için yaparlar. Ama, çok makyaj yapmak istiyorsa, kız arkadaşları veya ailesiyle dışarı çıkarken bolbol yapsın. Ama benim yanıma doğal gelsin :))
Hayir kadinlar makyaji kusurlarini ortmek amaciyla soylese de toplumun dhaa dogrusu sosyal medyanin guzellik algilarina uymak icin yakarlar kendilerini diger kadinlarla karsilastirip en guzel ben olmaliyim dusuncesinde azicik var tabi
@harmandaliii Benim sevgilim olmaz, olmayacak da, istemiyorum hahaha makyaj konusunda da, hiçbir sevgilimn yapmasını istemedim. Son sevgilimle burada tanışmıştık, 3,5 yıllık bir ilişkimiz olmuştu, jenerasyon ve yaş farkına rağmen yapmamasını istemiştim. Doğal en güzeliiii kokla kokla mis gibi, hiç yapay bir şey yok oh :))
@Llygm Yok, profilime girip baksan, neden olmaz dediğimi anlarsın. Eski sevgilimi hala unutamadım. Bununla ilgili bir soru da sordum. İblis gibi tiplere denk geldiğiniz için, her erkeği "istemem yan cebime koy" psikolojisinde zannediyorsunuz
Ben istesem de yapamıyorum yüzüme fondoten süreyim hemen başım ağrıyor uykum geliyor ama zaten makyaj yapmıyordum yine de özel günlerde yapmak isterdim ama
Bana yasak oldugu icin makyaj istesem de yapamıyorum sadece ozel gunlerde o da ayda yilda bor dugunlerde kullanmak icin 2 urun iznim var rimel ve ruj o da kirpik ve dudaga suruluyor ve onu da normalde kullanmam yasak sadece senede 2-3kez kullanabilirim cunku doktorum cok kızmıştı cok uyarmisti yasin genc daha ne yapiyorsun sen diye ben de doktor lafi dinliyorum ondan haklisin ama siz biz makyajsiz kizlara evet bakıyorsunuz ama mutalka suslenen cilveli dogal hafuf makyaj yapip makyajsizim askim diyen kizlara inanip onlari gunun sinunda yine bize twrvih edip ondan sonra evlenince gercek halini gorunce de sinirleniyorsunuz