23 yaşında 1.82 boyunda 78 kilo bir kızım. kendimi aslında kız olarak görmediğimi küçüklükten beri biliyordum. giyiniş biçimim saçım ses yapım boy pos yapı olarak hep erkek sanılarak 23 yıl geçirdim. fakat aile içinde artık dışlandığımı düşünüyorum. psikolojim berbat bir durumda ve instagram twitter ws. mecralar bu site dahilinde artık düşüncelerimi hiçbir şey etkilemiyor. tip olarak çevremden de denildiği için aynı fotoğraftaki şahsa benziyorum. kız gibi giyinsen ne güzel olurdun hava olsun diyemi yapıyorsun lafları çok gelmeye başladı. tek çare yurt dışından başka bir şey gözükmüyor fakat özgürce burada yaşamak istiyorum. acaba kendim gibi eşcinsel bir erkekle evlenip hayatımı ayrı bir şekilde konuşarak yürütsem uygun olur mu. karmakarışık durumdayım..
kendini keşfetmek istemen çok doğal bi psikologtan yardım almanı öneririm yanlış anlama hissettiklerin yanlış oldupu için değil çevrenle nasıl başa çıkabilirsin ve cinsel kimliğini nasıl bulabilirim sorusuna yanıt bulmak için destek almak kolaylaştırır
kız olan kız gibi davransın ne kadar psilik insanlar oldunuz ya bide yaşamak istiyorum diyo baya duyar kasıcaksın burdan evet senin gibiler çok var lezler falan aam yaşama bu dünyada evet yerin yok al san acımasız yorum
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
çok acımasızca.. duygularımı biliyormuş gibi yazman..
Erkeklere karşı hiç ilgin yok mu? Biseksüel kadınlar bir çok erkeğe çekici gelir. Sadece kadınlardan hoşlanıyorsan evlilikle uğraşmana gerek var mı ki? Akraba çevresi her türlü durumu farkeder. En iyisi çevreni değiştirmek
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
YOK KARDEŞİM YOK. BENDE İSTEMEZMİYİM LAN EVLENİP YUVAM OLSUN? OLMUYOR
Sakin ol delikanlı easy easy Sen kızlarla sevgili olurken kocan erkeklerle olacak sanki dışardan belli olur gibi geliyor. Belli olsa gerçi ne olacak ki zarara girmezsiniz o da var
Gibi yerine neden kendi resmini koymadın Bu ülkede her şey var Uygun yerde elbet bulursun Hatta amacın özgür yaşamaksa anlaşabiliriz bile Benim evlenmek çocuk yapmak gibi hırslarım yok
oluruna bıraktım artık hayattan bıktım. erkeksi bir beden ve yapıya sahip olmak kendi seçimimiz değil. duygularını , aşık olma hissini vs. kendin seçemiyorsun.
@j03yj0rdi50n ne gibi mesela. psikiyatri olarak destek alıyrum. ama kimseye zararım yok kendime zararım var. ne fazla intihar ederim o mu sorun? sana karşı haddimi aşmadan diyorum ki? tercdihin ne ise onu seç devam et. yaş geçtikçe ameliyat felan çok zor olur?
insanlar kendi hoslandigi kisileri secemiyor maalesef senib tedavi olup secebilecegini dusunemen asiri komik burada senin psikolojik sorunlarini sonmuyor karsidakinin duygularini anlamaya calis hicte umrumda degil intihar isteklerin vs.