Ya ne kadar doğru bilmiyorum her haberede inanmıyorum ama. Yani gerçekten son şu kaç senedir gerçekten o kadar çok sinirime dokunmaya başlayan şeyler oluyor ki ülkede. Kız küçücük yaşta kaçırılıyor hemde yabancı uyruklu biri tarafından kaç sene olmuş ve kızı o zamana kadar bulamadılar mı? Kız senelerdir kim bilir o adamla neler yaşadı. Kız adamdan küçük duruyor her ne olursa olsun kızın rızası yok! Bazı aklı başında olmayan kişilerde çıkıp böyle olaylar olunca reşit olmayan çocukların yok efendim kendi rızası varsa bişey olmaz. Ya canım mısınız ne seniz kardeşim siz? Bunlar daha çocuk çocuk o kadar pis zihniyetli insan var ki yani konuşmak yetmiyor..
Bencede bu tip olaylarda kızın rızasının olması haklı bir sebep olamaz. O yaştaki kızın aklına girip kızı bu adamla evlenmeye ikna edip kaçırdılar sanırım. Bu söylediklerini bana mı söyledin bilmiyorum ama ben kızın rızası aranmalı gibisinden bir şey demedim ki. Ben zaten bu tip küçük kızlarla evlenme olaylarına karşıyım. Dediklerimi canım düşünüp yanlış anlamamışındır umarım.
Hayır ben sana demedim o bazı sözde ülkede görev yapan kişilerin lafı o. Benim acayip sinirlendiğim nokta yani nasıl ya nasıl. Nasıl biri çıkıpta bu kız kayıp bulamıyoruz bak bu ülkeye biz bu kişileri sokuyoruz ama kayıtları yok yarın öbür gün bir şey olur mu? Halkımızın refahı düşer mi düşünmüyor? Yani şu an bu kız yaşamıyorda olabilirdi. Zaten işte son dönemlerde şey çıkmış vatandaşlık almak için böyle türk kızlarıyla evlenme yöntemlerinden falan bahsediyor bazı şahıslar. Birde diyorsun ya ülkeden çıkarmadan evlenmişlerdir ikna edip. Kanka kız daha reşit değilse nerde evlendiriyorlar bu çocukları?
Ben ülkeden çıkmadan önce nikah kıydılar demedim. Kızı kaçıran Pakistanlı, kızı kaçırmadan önce evlenmeye ikna etti dedim. Pakistana gittikten sonra evlenmişlerdir. Artık kimse kimseyi düşünmüyor maalesef.
Aynen benimde kaldırmıyor ülkede bir sürü saçma olay oluyor.
Şimdi senle birlikte başka biriylede aynı konuyu konuşuyorduk. Bu işte göçmenlerle ilgili falan işte. Artık yani diyoruz ki biz ülkedeki mültecilerin yanında mülteci konumuna geliyoruz yavaş yavaş. Her yerde bir sorun eskiden bu ülke böyle bir yer değildi! Ülkeye gelen turistler bile artık arap ülkesi sanıyor.
Cevap
1Cevap
Kaçırmış veya kızı inandırmış, daha çocuk yaşta ne kadar doğru düşünebilir ki.
Aynen öyle çocuk yaştaki insanlar doğru düşünemiyor. Fakat kız şu anda 18'ine gelmiş. Yine doğru düşünemiyor.
Oha , nasıl sınrdan çıkarmış
Büyük ihtimal kızı sınardan çıkarmadan önce bu kişiyle evlenmeye ikna ettiler. Kızın rızası olduysa sınardan çıkarma daha kolay olmuştur.
Dediklerim yanlış anlaşılmasın, bu Pakistnlı kızı kaçırmadan önce onu evlenmeye ikna etmiş. "Kızın rızası olduysa" derken bunu kastettim. Yoksa küçük kızların rıza olaylarına sonuna kadar karşıyım. Kızın kaçırılmasınin kızın ikna edilmesine dayandığını açıklamak için rıza kelimesini kullandım. Yukarıda yorum yapan geri, zekalı bir kız dediklerimi yanlış anlayıp yanlış tarafa çekmiş. Dediklerim yanlış anlaşılmasın.
pakistanlıları afganları imha etmek gerekiyor
bu tipler evlenir zaten niye şaşırdınız
Youtube linki atar mısın rica etsem
https://youtu.be/v2DIssB4f8Q Dediğim video bu.
Ayar oldum orrrssp çocuğuna
Aynen bende ayar oldum orrrssp çocuğuna. Kızda ne yazık ki halinden memnun.
Memnun falan olduğunu sanmıyorum.
Bana baskı altında gibi geldi
https://youtu.be/kpYsi4KNJUM
Kız başka bir videosunda ilk gördüğü andan itibaren buna aşık olduğnu söylüyordu. O videosunu bulamadım ama şunu buldum. Bana baskı altında gibi gelmedi.
Kız neredeyse çoğu videosunda kahkaha atıp gülüp duruyor. Baskı olsa bunu belli ederdi.
İlginçmiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?