Dur bakalım ne olacak bunun devamı. kendi ülkelerinin kanunlarıyla hareket ediyor bunlar peki nasıl çıkıyorlar turkiyeden bu bir güvenlik açığı asıl bunu sorgulamalı bir demir parayla giremiyorsun uçağa bu kız nasıl çıktı onu hiç kimse sorgulamıyor
Normal vatandaşlar sınırdan çıkarken her türlü güvenlik onlemi alınıyor fakat mülteciler çıkarken sanırım daha esnek davranıyorlar. Bu Afgan ilk başta kızı kendisine aşık edip kızı Türkiye'den çıkmaya ikna etti sanırım. Sınırdan girip çıkan mültecilere rahat davranıldığı için bu şekilde kızı kaçırdı sanırım.
12 yaşında kız ve aşk mı ne diyorsun sen
O yaştaki kızlar maalesef kandırılmaya müsait olduğundan kandırılıyor diyorum başka ne dicem. Böyle aşk olmaz. Ben bu olay aşktır demiyorum böyle aşk olmamalı tabi. Olayı anlatmak için öyle konuşyorum, yoksa öyle aşk olacağından değil. Yani aşktan kasıt, kızları etkisi altına alip güven verip kendilerine bağlıyorlar bunu demeye çalışiyorum aw. Birşeyi anlatmak da zor, birşeyi anlatıp duyurmaya çalışıyorum, söylediğim kelimeler cımbızla seçme. Bu şekilde kaçırıyorlar, sen söyle başka nasıl kaçıracaklar? Soruda bahsettiğim başka bir kaçırma vakası da böyle oldu.
Ben kızın kaçırıldiğıni duyurmaya çalışıyorum, sen dedigimi cımbızla çekip çarpıtıyorsun. Artık bu tip olayları duyurmayı da bırakıcam. İnsanlar yanlış anlamaya ve denileni çarpıtmaya çok müsait. Bu şekilde davrananlarla uğraşamıcam.
Cevap
1Cevap
Ya artık şunlar bir sg ülkelerine valla gına geldi.
Aynen öyle. Haklısın herkes gitmelerini istiyor.
Neden bunlar hep pedo
maalesef öyleler.
En ağır küfürleri ediyorum şu an.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?