Selam 😊Amcamın kızı amerikada. 3400$ maaşı var. Her yönüyle dört dörtlük hayat yaşıyor. Yukarıdaki resime bakın. Proteinli dondurma, tadı aynı magnum gibi 30 gram protein var ve sadece 5,99$ bizde protein olan her sey çok pahalı 😡 daha bu bisey değil!
Kız yemek yapmasını bilmiyor. Her gün günde 2 öğün dışarıdan yemek yiyor ve ya sipariş veriyor. Yaparsa evde sadece çorba yapabiliyor.
Bodrum usulü nefis döner 7.5$ Hamburger 2li menü 12$ Sosisli 7$ Kıyma kebabı servis 12$ Türk kebabı servis 10,5$
Kısacası güller gibi geçiniyor 🙄 aylık 100$ bana harçlık veriyor bende geçiniyorum 😅 ne diyim sanki afrika ülke su gibi olduk 😑😶
Bu kadar carlıyacana yanına git o zaman senin carlaman hiç bir şey değiştirmeyecek ona kalırsa daha kötü ülkeler var insanlar var oraya buaya öznetiliğin alemi yok
😂😂 daha kötü ülkeler var ama onlar sömürülmüş 4. Sinif ulkeler! O ülkeleri özelliklerini şöyle açıklayabilirim.
- toprakları tarıma elverişli değil. - yeraltı ve yerüstü kaynakları sınırlı ve ya yok - turizm alanları yok - sanayi ve eğitim alanında zayıflar
Turkiyenin niteliklerini yazıyorum belki bilmeyenler vardır.
-Genis ve verimli arazilere sahip. - yeraltı ve yerüstü kaynakları geniş ve çeşitli - deniz, din, yayla ve tarih turizmi gelismis ve oldukça çeşitli - sanayi ve üretimi 3 üzerinden 2 alır
Tüm bu olumlu gelişmelere rağmen halki fakir olan ilk ve tek ülkeyiz 👏👏
Para değil ama kanımızın da doymasi gerek! Her sey ateş pahası! Ne gezebiliyoruz ne de kültürel bir faaliyet yapabiliyoruz. Ot gibi yaşıyoruz! Bunlar içinde öpücük vermiyoruz heralde?
😂 önemli olan boyutu değil! Protein miktarı ve sağlıklı olması. Yapay bisey yok içinde ve 30 gram protein barındırıyor. Turkiyede olsa 50tlden aşağı satılamaz! 50tlye de kimse almaz onun için böyle ürünler yok turkiyede 😅
Markalardan haberim olmadığı için standartın üstünde olup olmadığını bilmiyorum. Boyutu hakkında tahminde bulundum sadece. Enflasyona rağmen çok iyi tabii. Hakikaten oralarda bir şey oldugu yok pek, gayet hafif atlatıyorlar ama yabancı sitelerden edindiğim izlenime göre bayağı şikayetçiler, sürekli yakınıyorlar pahalılıktan. Avrupa falan cok daha kötü durumda. Türkiye'den bahsetmiyorum bile direkt y*rra yemiş.
Yabancılar hakkını savunmasını biliyor! Bizim ülke gibi değil! Enflasyon %5 olsun kıyamet kopuyor! Benzin şu an Abd'de 1$'ın altında 1 galon yani 4litresi 3,60$ bizde ise litresi 1.30$ 😶