Tarihi kayıtlara göre ve bilimsel çalışmalara göre batı hiç bir zaman medeni olmamıştır ve her zaman vahşi olarak kalacaklardır yakın tarihe kadar bile yapmış oldukları binlerce soy kırımı bir kravat takarak gözünüzü boyayabiliyorlarsa ne diyim Allah şifalar versin ! Not : sanayi devrimi diyecek arkadaşlar çıkacaktır resmi kayıtlara göre bile o sanayi devrimi milyonlarca masum insanın köle olarak yaşamaları ve ölmeleriyle gerçekleşmiştir… yere batsın böyle devrim…
Birisinin avukatligini yapma gibi bir derdim yok. Sadece hakikati konusuyorum sizin gibi kendi hayal dünyama kapanip isime yarayan sacma iddialara onay aramiyorum.
@beyt_16 abi bir şey söyleyeyim mi, bu g zekalı beyinsiz için boş yere kendini yoruyorsun bir kaç kez daha denk geldim din düşmanı şrefsizin teki hiç uğraşma
Müslümanlığın olmadığı her yer vahset ve canilik doludur. Bizi ya da ortadoguyu örnek göstermeyin. Bu topraklarda Müslümanlık 100 yıl önce silindi. Müslümanlik sadece cok az bir kesimde bireysel olarak kaldı. Onun da topluma hicbir etkisi olmuyor.