Yooo gayet iyi anlamışsın suç olduğuna bile karar vermişsin! Evet kendi halkının refahı için başkalarından ( Ortadoğu ve Afrika’dan ) çalanlara kin duyuyorum ! Suç duyurusunda bulunabilirsiniz
Dubai, Kuveyt, Kata gibi ülkeler Afrika'dan hala köle tutuyorlar. Calisma bahanesi ile afrikadan insanlari aliyorlar, sonra onlari köle olarak tutuyorlar.
Senin dünyadan haberin yok ki, hic mahallenden disari ciktin mi?
O zaman Arap ülkelerindeki durumu biliyorsun. Afrikali, hintli ve endonezyali köleler ile dollu. Ülkeye girdiklerin pasaportlari ellerinden aliniyor ve ülkeyi birdaha terk edemiyorlar. Sirketler tarafindan sonra zenginlere satiliyorlar.
Hala batının algısına inanacak kadar safsınız… ben sana orada yaşayan biri olarak söylüyorum sen Amerikalının birinin belgeselini izletiyorsun… bu adamlar algıyla size 70 yıldır aya çıktık yalanını yediriyorlar ne diyim afiyet olsun
Ben sana bizzat gördüğümü söylüyorum senin gibi dedikodu yapmıyorum ! 3-5 tane Arab’ın edindiği köle ile 300 yıl boyunca 300 milyondan fazla köle edinmiş ticaretini yapmış Avrupa’yı aklamaya çalışacak kadar zekisi ! İyi akşamlar zeki kardeşşşş
En İyi Cevaplar