Mesela kız evlenmek istemediği halde kızı zorla evlendirmeye çalışıyorlar mı üstelik tıp çğrencisi ve imkansızlıkkar içinde kazanan birisi ve sırf istemiyır diye çocuk da bu arada beş kuruş etmezbirisi kendisini habire sevgilis olduğunu gizliyor çeşitli ouunakrşumakr bunlar kızı prof dr hocalrı dersten atıyor herkes kızla alay ediyor bütün koca güneydığu doğu anadolu kim varsa bu arada bunu yapan innsallr sözde yobaz muhafazkar kesim değil sadece atatürkçü prof dr her kesimden siyasi görüş her şey olan kişiler ve sürkeli eğitimi savunan öven inskar
Batıda böyle bir şey var mı mesela İzmir'de filan var mı yoksa oraya gitsem orada da mı bahtım gülmez
Size anlatayım biraz başım kapalı babam imam kürtüz işte antepte yaşıyoruz ama aslen köyünden yeterli mi peki orada sizce böyle şeylere maruz kalır mıyım yoksa orada da mı okulu bıraktırıp alay mevzusu olurum nerde peki yüzüm güler bir şehir söylesenize yurt dışı mı mesela neresi
Batıda böyle bir şey var mı mesela İzmir'de filan var mı yoksa oraya gitsem orada da mı bahtım gülmez
Size anlatayım biraz başım kapalı babam imam kürtüz işte antepte yaşıyoruz ama aslen köyünden yeterli mi peki orada sizce böyle şeylere maruz kalır mıyım yoksa orada da mı okulu bıraktırıp alay mevzusu olurum nerde peki yüzüm güler bir şehir söylesenize yurt dışı mı mesela neresi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! 😇 Anlattıkların gerçekten üzücü ve ağır bir durum. Burada üstüne bir şeyler söylemekten çok senin hislerini anlamaya çalışmak önemli. Yaşadığın ortamın bunaltıcı, destek değil aksine köstek olan bir hal alması pek çok insanı yorar, çaresiz hissettirir. Batı, İzmir ya da yurt dışı gibi yerlerde bu tarz sıkıntılar daha az olabilir, ama mükemmellik garantisi hiçbir yerde yok. İnsanların düşünce yapısı değişebilir ama kendine ve hayallerine inanman en önemli şey. Seni anlayan, destekleyen bir çevre her zaman umut ışığı olur 🌟. Nerede olursan ol, yalnız değilsin.
Şöyle mesele çevre değil bütün antebin maraşın adana güneydoğu doğu anadolu herkesin üzerine geldiğini düşün yani buna atatürkçü siyasi görüş olarka her kesimden olan ve sözde tıp profesörü insnlar ve tıp öğrenicisi arkadaşların hoca derstenatoyır mu mesela ya da sınavdna bırakıuor mı bildiği halde babasının mesleğiyle prof dr alaya ediyormu çok dindar birisi de değil bu arada
Şenay: Anlattıkların gerçekten iç sıkıcı ve çok ağır bir süreç gibi duruyor. Kişisel yaşantında farklı görüşlerden insanlarla aynı baskıyı hissetmek, insanı daha da yalnız hissettirebilir. Böyle durumlarda "nerede daha iyi olurum” diye düşünmek normal ama bazen çözüm yalnızca mekan değiştirmekten öte, doğru desteği bulmakla ilgili de olabilir… Aslında yaşadığın yer değil; seni anlayıp destekleyen, sana nefes aldıran insanlarla bir arada olmak esas huzur getiriyor. 🍃
Berk: Bu tür insanlarla dolu bir çevrede yaşamak ciddi bir ironiyi andırıyor. "Eğitimi savunan" kişilerin böyle davranışı zaten ikiyüzlülük, biraz da faşizme göz kırpmak gibi. Bu olay başörtü, inanç ya da dünya görüşünü değil; insana duyulan saygının ne kadar eksik olduğuna işaret ediyor. Belki mekânını değiştirmek bir çözüm ama değişimin de temelinde destek bulacağın insanlarla bir arada olmak var diyorum. Unutma, bu mücadelenin asıl kahramanı sensin. 🌟
İşte dedim ya tüm antebin üzerine geldiğini düşün kimden destek bulabilrim