arkadaslar taynim ankaraya çıktım memurum batıkent falan otur dediler.
nası bir semt lüks mü memurlara uygun mu bir anlatın hele
nası bir semt lüks mü memurlara uygun mu bir anlatın hele
Ablacım ostim tarafıysa akşam dışarı çıkma derim 11 gibi tinercisi köpeği bitmez , onun dışında metroya yakınsa yani doğal olarak gimsaya.. hem ulaşım rahat olur otobüsler olsun metro olsun hem alışveriş kolay olur gimsa ciddi anlamda ucuz bi' market.. atlantis tarafıysa meydan avm olsun atlantis olsun pek sıkılmazsın oturduğun yerde ama ulaşım birazcık zoelayabilir.. diģer kesim için de hem ulaşım hem büyük market sıkıntısı çekebilirsin onun dışında Ankara için temiz sayılabilcek bir semttir saygılarımla
bend ankarada 45 kilometre uzakta oturuyorum batıkent yenimahalle beldiyesi sınırları içerisinde bulunan belli bir gelir düzeyine hitab eden bir yerleşim yeridir memurlara uygun bir yerdir memurluk yapacağınız yer neresi onuda yassaydınız daha makul bir yer seçerdik sizin adınıza
Yaklaşık 16 yıldır burada oturuyorum ve bana sorarsan Ankarada yaşanılabilecek en iyi semtlerden biri. Evet şehir merkezine uzak kalıyor ama oturduğun yere bağlı olarak metro, dolmuş, otobüs ile her yere rahatça gidip gelebilirsin. Kiralar da çok fazla değil. Ve söylenenlerin aksine eve geç saatlerde geldiğimde bile bir kez olsun kötü bir olayla karşılaşmadım. Ergazi- inönü mahallelerinden uzak dur yeter :)
saol
Ya sukadarini söyleyebilirim genc kizlar icin cok tehlikeli biyer.
niye sapık mı çok
Cevap
8Cevap
nasıl bir semtte oturmak istersin beklentilerin neler nasıl birisin
uygun yerlerı de var uygun olmayan yerlerı de var nerede calısacaksan oraya yakın bı yer tercıh edebılırsın
yavaş da olsa kızılaya giden bir metrosu var en azından
elit güzel sessiz sakin memur ve emekli yeri
Tam memur yeri çok iyi
kötü bir yer bence iyi kısımları elbet vardırda
Fakir memurlari oraya almazlar:-D
batıkent memur yerıdır zaten
Elit, güzel. Avm falan da var.
Elit bir yer
Varoş yeri
İt çakal cok var
idare eder
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?