Kuzenlerim turkiyeden bizi ziyarete gelecekmis bu durumdan nasil kacarim?

Turkiyeden kuzenlerim falan gelecekmis aileleriyle cocuklariyla bize (Hollandadayiz) Ev baya bir dolacak yani. Ben ATC olarak calisiyorum. Bir cok gunn geceye kadar isteyim. birde cocukla ugrasamam. Sevgilimle 2 hafta gidicem bir tatile kalan 2,5 ay kuzenler bizde. Bide 3 ayligina geliyorlar. Bir evim var kirada utanmadan bir kuzenim sey dedi. Kiracilari cikarsan 3 ay biz orada kalsak sonra tekrar kiraya ver. O evin kredisini oduyorum hala olmaz dedim bozuldu. Ben o eve 1,3 milyon euro odedim kredi cekip ve biriktirdigim parayi katip. O evden gelen kiranin 100de 60i kredi borcu zaten nasil cikarayim kiraciyi. Birde benim arabami kullanmak istiyorlar 3 ayligina. Onada hayir dedim benim isim havaalaninda trenle/ otobusle gitsem 1,5 saat. Birde geceleri otobus yok. Ayarladim onlarin ucagi inince benim isim bitecek dedim ben sizi alirim zaten ordayim ona bile miz miz ettiler arabaya birak git dediler. Ulan zaten havaalaninda calisiyorum be. Ben bu isin icinden nasil cikarim. Gercekten hic ugrasmak istemiyorum birde evlilik muhabbeti acarlar aman. Bir yardim edin lutfen.
Kuzenlerim turkiyeden bizi ziyarete gelecekmis bu durumdan nasil kacarim?