Selam 🙄
Ailem bu aralar sık sık arayıp turkiyeye gelmemi istiyor. Yeter amerikalarda kaldigin diyorlar.
Ne diyipte bu ısrardan onları vaz geçirebilirim? Acil yardım 😔
Selam 🙄
Ailem bu aralar sık sık arayıp turkiyeye gelmemi istiyor. Yeter amerikalarda kaldigin diyorlar.
Ne diyipte bu ısrardan onları vaz geçirebilirim? Acil yardım 😔
Merhaba.
Orada imkanların ve şartların daha iyi olduğunu söyleyin ve geleceğiniz için orada olmanın daha mantıklı olduğunu belirtin diğer türlü, bundan dolayı karamsar olmayın karşılıklı olarak konuştuktan sonra çözüme ulaşır bu sorun burada yaşam sürmek oldukça zor bu fırsatı değerlendirin.
e zaten biliyorlar turkiyenin amerikanın köyü dahi olamayacağını ancak ısrarla gel diyorlar 😞
Siz bundan dolayı, stres yapıp üzmeyin kendinizi.
Sadece şunu söyleyin ailenize eğer oraya gelirsem burada ki gibi bana imkanlar sunulacaksa ve şartlar oluşturulacaksa geleyim deyin, düşünüp kalacaklardır bir an bakın sizin bunun farkında olmanız bile güzel belli ki aklı selim bir insansınız o zaman bunun da üstesinden gelirsiniz.
Orada olmak, sadece sizin değil yarın öbür gün evlenirseniz çocuklarınız için bile çok iyi bir fırsat.
Cevap
9Cevap
Türkiye çok karışık geleceğimden endişe ederim gelmem de
Biliyorlar 🙄 konuşuyorum ama ısrarla gel diyorlar.
Burada mutlu olduğunu ve Türkiye’de yaşamak istemediğini söyle
Diyorum hakta veriyorlar ama gel diyolar
De ki dolar olmuş 20 lira ne işim var.. ülkesinde
Fotoğrafına baktım da gelmen daha mantıklı annenin sözünü dinle kddk
Ne alaka?
İRONİ
Türkiye battı anne baba de
orada güvende ve mutluysan gelme
Mutluyum, gelmek istemiyorum. Bitti
Gel gel xlkvcblk
Yok yok ben böyle iyiyim 😅
fetöcüyüm gelirsem tutuklanırım de
Agaggsjsjaja
kesin çözüm asıdjaısd
Aklın varsa gelme
Zaten gelmek isteyen kim 😑 miss gibide new Jersey'e taşındım hemde daha yeni illinoisten taşındım. 15 gün olmuştu 🙄
Hamileyim de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?