Regl olduğum bilgisini bazen sevgilimle bile paylaşmayabilirim aslında aklıma bile gelmeyebilir her ay hayatımda olan bir rutin sonuçta. Bu dönemi çok şükür hafif atlatan bir kadın olduğumdan belki de ağrı vs şeyler hissetmediğim için üzerine konuşulacak bir şey görmüyorum :) Karşı cins olup çok yakın olduğum bir arkadaşıma söylemek de aklıma gelmez diye düşünüyorum ama laf arasında söylemiş olsam da sevgilim için de bir önemi olmazdı sanırım :)
Bizim insanımızda ayar yok. Ya tamamen saklarlar devlet sırrı gibi, ya da bağıra bağıra söylerler. Neden? Ayıp bir şey değil bu derece saklamaya gerek yok ama dünyaya ilan etmeye de gerek yok be ablacım. Bilseler ne olacak? Ağrın varsa kıvran, uzan, dinlen, rahatsız olduğunu belli de edebilirsin. Zaten ister istemez anlaşılıyor hal ve hareketlerden bunu gidip özellikle söylemeye de gerek yok zaten. Ben saklamak için bir çaba göstermem ama söylemem de başkasını ne ilgilendirir. Ne yapacak benim yerime o mu ağrıyı çekecek, daha mı az ağrı çekeceğim? Bilse ne bilmese ne?
Özel Günler & Hijyen konusunda 1,9b cevap paylaştı.
Hayır söylemem. Tamam normal bir durum ama biz kadınlar göster amcalara mottosuyla büyütülmüyoruz. Dolayısıyla normal de olsa bizim özelimiz. Ben gerekmedikçe kız arkadaşlarıma bile durduk yere söylemem.
Özel Günler & Hijyen konusunda 13,6b cevap paylaştı.
Yani gidipte işte ben adet dönemindeyim demem ama bugün yani eğer kötü bir şey söylersem ya da normalde vermeliyim tepkiler verirsen ayıp olmasın sebebi var diye de bir şekilde belli ederim
Erkek arkadaşlarımı geçtim bunu gidip sevgilime bile söylemem durduk yere bir şey olur kendisi sorar anlatırım durumu diğer türlü bana biraz saçma geliyor. Şöyle bir durum da var regli olduğunu erkek arkadaşlarına anlatan birine iyi niyetle de bakmam yani kusura bakmasınlar tamam utanç verici bir şey değilde gidip de herkese söylenmez ki ne gerek var.
Söylemem tabii ki. Bu benim özel durumum sonuçta, herkesle paylaşmak doğru gelmiyor bana.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Erkekler sabah uyanınca erekte olurlar (mış). Onlar gidip diyor mu bu sabah erekte oldum diye. Bir kadın da olur olmadık demesin ben regliyim diye kanın nereden çıktığı belli insanların aklına sokmaya ne gerek var.
Özel Günler & Hijyen konusunda 604 cevap paylaştı.
Sevgilime söylerim millete reklam etmem
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bunda kızılacak ne var? Kadın regl olduğunu söylemese kadınların regl olduğunu bilmiyor mu 8. Sınıfta öğretiyorlar herkese ayıp veya gizlenilmesi gereken bir şey mi?