Herkes tarafindan kullanildim kullaniliyorum yaşam hevesim kalmadi?

24 yasindayim bu yasima kadar hep kullanildim ama farkina bile varmadim anca farkina variyorum pek zeki degilim heralde herjes beni yonlendirmeye calisiyo istediklerini yaptirmaya calisiyo hic deger gormedim annem bile neler yapti bana cok agir seyler yasadim yillardir depresyondayim bi doktora bile goturmuyolar cunku bu halimle yonetilmem cok kolay bide ben hic mantikli dusunemiyorum beynim erimis artik kendimi toparlamaya calisiyorum ama nafile cok cabuk doldurusa geliyorum cok kisilerle kusum sacbas kavga ettigim yakin akrabalar var annem dahil koyde yasiyoruz kimse beni istemiyo koydede ablam evde huzur vermiyo istediklerini yapmayinca kusuyo beni disliyo zaten kimsede sevmiyo evde beni bende disardakilerle arkadas olmaya calistim onlarda iftira attilar sehre gittim abimin yanina calismaya basladim o zamn da cok guclu psikolejik sorunlarim oldugu icin islerde hemen yolladilar beni abimde ayni sekilde caliscam parayi sana vercem diyince bisey demiyodu parayi vermeyince istemedi kavga ettik biktim yasamaktan koyde hizmetci sehirde hizmetci oluyorum kimse benim icin bisey yapmiyo ben ise herkese yapmak zorundaymisim gibi hissediyorum hep bi laf sokma istenmeme beni istemeyen kotu davranan insanlara bile iyilik yapiyorum nasil degisirim
Herkes tarafindan kullanildim kullaniliyorum yaşam hevesim kalmadi?