Akıl hastanesinde yattığımı öğrenen herkes benden uzaklaşıyor. Neden bu kadar kötü insanlar?

Adım Gözde 26 yaşındayım. 19 yaşında bipolar tanısı konuldu. Aileme, arkadaşlarıma zarar verdim. Zarardan kastım yaraladım bir kaç kişiyi. Beni akıl hastanesine yatırdılar. Akıl hastanesine girdim, hemşire beni karşıladı. Genel bir muayene etti. O esnada orada bir cam bölme vardı. O cam bölmenin arkasında akıl hastaları vardı. Çok korkmuştum onları görünce. İlk 2 gün hiç uyuyamadım. Sonrasında her akşam saat 9 da uyudum. Çok korkuyordum uyurken biri bana zarar verecek diye çünkü benden daha kötü durumda olanlar vardı sürekli kavga ediyorlardı birbirlerine saldırıyorlardı. Bir defasında bende kavgaya karışmıştım. Yatağa bağladılar beni kilitlediler. Sabaha kadar o şekilde kalmıştım. Sonra tedavim olumlu gidince çıkardılar akıl hastanesinden. Birini sevdim sonra çok sevdim. her şey çok iyi gidiyordu. Ona geçmişimi yaşadıklarımı anlattım. Benden uzak durdu istemiyorum demeye başladı. Arkadaş edinim dedim onlarda aynı. Ne yapıcam ben?
Akıl hastanesinde yattığımı öğrenen herkes benden uzaklaşıyor. Neden bu kadar kötü insanlar?