Çok kötü hissediyorum lan bu insanlar neden üzerime geliyor ben de insanım ya?

Kimseye ne zararım vsr ne bir şey. O çekemez bir şey der. O kendi kendine triplere girer. Abi niye düzgün yaşayamıyorum ben. Şu saatte ders çalışıyorum. Gündüz uyuyorum kimseyle muhatap olmamak için. Ya güzellik desen çok şükür var huy desen var. Kimse ya anamï babamı dahi memnun edemiyorum. Ben çok sıkıldım ya yemin ederim bıktım.

Normalde iyimser biriyim de şu işlediğim birkaç konudan sonra iyice kötü hissettim. Sevgilim de var dün gün boyunca yazmadı ben yazmayınca. Akıllarına gelmiyorum kimsenin. Sadece iyi işim ne varsa bozuyolar oğlum bana da yazık bende insanım. İnancım olmasa çok düşündüm ne yapacağımı da. Cidden eğer sizi seven birileri varsa harbiden kıymetlerini bilin. Sevmeyi geçtim sevgisini gösterebilen insanları sevin. Sizi bok gibi hissettirenleri değil. Ya gün boyunca uyuyorum abartısız kimse derdin ne demiyor. Sıkıntın ne neden böylesin diyen kimse yok. Çok kişi var bakarsam etrafıma arkadaşlar sözde. Ailem sözde. Sevgilim sözde. Cidden kimsenin önceliği olmamak lanet bir şey.

Çok kötü hissediyorum lan bu insanlar neden üzerime geliyor ben de insanım ya?