Ha bir de videoyu gördüysen neden ilk gördüğün zaman bana atmıyorsun?
Çok benciller gerçekten😄

Bu yazdığın açıklamayı geçen gün gördüm ve hatta 1 2 saat önce kardeşimle bunu konuştuk. Gerçekten öyle ya, gördün madem bana neden atmadın 😂
Bir de bazen birine komik bir şey atacak oluyorum ve gönderiyi beğendiğini fark ettiğimde kendimi ihanete uğramış hissediyorum. Neden bana atmadı diye ajdjwjdhr dünya hassas kalpler için cehennemdir
Ben de görüpte paylaştım zaten😄
Doğrudur ya 😁
genelde göstermiyorum öyle ama çok aşırı komik falansa bir iki arkadaşıma gösteririm :D senin sevmediğin şeyi ben bir arkadaşıma yapıyorum genelde :D ama o hakediyor ya günde 50 tane post atıyor bana instadan bakmıyorum bile senelerdir
Kötü arkadaş😄
ben miiii? :D asdadda hayır tabiki de tanısan ikimizi melek yerine koyarsın beni :D çoğu insan arkadaşlık etmiyor ona çünkü insanı acayip yoruyor ben ona çok kızıyorum sövüyorum ama yanındayım :D o da sövdürüyor alınmıyor da yapacak bir şey yok yani dajsdad
12 saat halille dur bir daha kendine gelemezsin travma geçirirsin psikolojik tedaviye başlarsın beynının %30 unu kaybedersin :D asdfafasd
İyi kötü arkadaşsın o zaman😄
hala kötüyüm İnanamıyorum :D ajsdasda hanfendi aloo :D yanlış tanıyorsunuz beni
Peki efenim siz çookk kötü pardon iyi arkadaşsınız😄
AA AAAA :D ya sen bana böyle diyon da hanfendi sen nasıl arkadaşsın :D
İyinin iyisiyim ben
Hıhııııı tabiii :D kabul etmiyorum sende kötüsün :D
Kötülüğümü ne zaman gördün?
görmedik Allah var tabi :) ama benim içimde ki iyiliği görmeyi reddediyorsun :) bende sana cephe aldım şimdi koasdas
Peki efenim siz çok iyi bir insansınız
seni bir gün buna inandırmaya karar verdim umarım fırsat gelirde :D inandırabilirim :D :D sizin kötü biri olduğunuza inanmazdım zaten :) yukarıda ki görseli koyup bunu yerim yazarsan öyle bir düşüncem olmaz yüzeysel olarak :)
Peki teşekkürler
Cevap
8Cevap
Hayır benim güldüğüm şeyler genelde zeki şeyler oluyor karşımdakinin daha önce görmediği videolar
Genelde bana attıkları zaman:
+ Bunu gördün mü? Öldüm gülmekten.
- Hmm evet biliyorum bunu. İzlemiştim..
Gıcık
bi arkadasim var gunde 10 15 tane video atiyor hangi birine bakalim goruldu atinca ayri trp atiyor
O kadarı da fazla ama
Bugs bunnyden başka tavşana gülemem ihanet edemem reise
Onun yeri başka😄
Naber cınım 🐰
Bizler cok ince dusundugumuzden hep kaybettik zaten. Dusunmezler onlar
☹️
Hayır, ama genelde göstermem ya link atmaya üşenirim sdşlfks
en çok kardeşim diyo bi dr sınıfta bi çocuk var nasılsa hepsini izlemiş aw ama onun gösterdiği videoları da ben bilmiyo oluyorum çoğu zaman
Önceden görmüşse diyebilir🤷🏻♀️
Diyemez😄
😂😂okeyy
Diyenler oluyor ama yine gülüyoruz
Derler bende diyorum ama 😅
Evet der.
Haklisin
Teşekkür ederim😄
Olmuştu evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?