İnternet & Teknoloji TikTok videoma yprum olarak biri şunu demiş? gizligamzeli Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Birileri arayışta sanki yazmış buna karşılık ne yazabilirim Güncellemeler+1 yıl Biri de bi tane doğal foto yok demişşşş ona ne diyim TikTok videoma yprum olarak biri şunu demiş? Cevapla TikTok Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
privisk Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bu ne böyle, ben tokum sen ye’ ye kadar düşmüş site 😅 1 0 Yorumla
BakirBirBey Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl tiktok çektiğin için abdal olduğunu kabullenip tiktoku silebilirsin mesela 0 0 Yorumla
Yusufox Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Bence de, mesela sende "belanı arama" :D yaz geç :))) 0 0 Yorumla
gözzdeeeeeeeeeee Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl buna hangi akılla karar veriyorsun senin gibilerin hesabımda işi yok de ve engelle 0 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 545 cevap paylaştı. Annenden ilham aldim deee fjejdjsjs 0 0 Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,8b cevap paylaştı. Annenin TikTok hesabını mı buldun de 0 0 Yorumla
Both_Angel_and_Devil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Arayista misin? 0 2 Yorumla gizligamzeli +1 yıl Hayır Yorumla Both_Angel_and_Devil +1 yıl Rüya görüyorsun yaz o zaman. Yorumla
Rhaast Takip Et Master Yaş: 28 , eic 46% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 604 cevap paylaştı. Annen yaz geç 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bu ne böyle, ben tokum sen ye’ ye kadar düşmüş site 😅
tiktok çektiğin için abdal olduğunu kabullenip tiktoku silebilirsin mesela
Bence de, mesela sende "belanı arama" :D yaz geç :)))
buna hangi akılla karar veriyorsun senin gibilerin hesabımda işi yok de ve engelle
Ağlayarak günlüğüne yazabilirsin
Ananın âmını de
Herkes düşüncesinin esiridir “
Annenden ilham aldim deee fjejdjsjs
Annenin TikTok hesabını mı buldun de
Arayista misin?
Hayır
Rüya görüyorsun yaz o zaman.
Annen yaz geç
Anana sor diyebilirsin
Engelle
nskskz