music.youtube.com/watch
Hepinize bol enerjili günler 😂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Günaydınlar efennim 🌸🌸
Şu görseli sıkça görüyorum. Son gördüğümde durdum düşündüm, gerçekten bir insan durup dururken birine neden komik video göndersin ki?

Gönderiyorlar, izlemek zorunda kalıyorum.
Onu güldüren şey beni güldürmüyor, aksine zamanımı çaldı diye sinir oluyorum ve soğuyorum 😄
Son gönderdiği şey o komik olmayan şeyler oluyor genelde🫢
Hahahah senin bu kesin çözümlerine bayılıyorum 😂😂
Ben gönderirim umurumda da olmaz onun gülüp gülmeyeceği mizah kişisel bir algı meselesidir lakin cenazesi varsa mizansel mesajlar gönderim sana söylemiştim ölüyoruz diye ama bana inanmamıştın
Hayır sorudaki detay herhangi biri olması kısmı. Herhangi birine alakasız bir anda video atar mısın
Ya ne alaka ne alakaaaa 🤦🏻♀️ Mesut abi benim çok saygı duyduğum insanlardan biri. Kendi kendine deli damgası yapıştırıyorsun
Hayır, sana öyle bir şey söylemediğim halde bu meseleyi uzatmayı tercih ediyorsan orada bir sorun vardır. Hakaret etmişim gibi davranıyorsun. Tartışmak istemediğim için başta görmezden gelmeyi tercih ettim bu konuyu. Eğer öyle bir amacım olsa, uzun uzun cevaplar yazarak seninle konular hakkında tartışmam ben.
Böyle zan altında kalmaktan hoşlanmıyorum
Yok ya, senin beni az ya da çok tanıya bildiğini biliyorum; ben kendimi hiç düşünmeden, beni üzen insanların bile üzüntülerini gidermeye çalışan biriyim. ‘Zordur almak bizden kızı.’ Mesele, hem neşeli hem de içinde gerçekler barındıran bir söz söyleyebilmek. Belki birilerine şifa olur Laf olsun diye konuşmadık; zamanın değerini bilen, anı heba etmeyen insanlarız biz. Bana göre konuşmak, boş laf etmek değil, anlam katmaktır. Zilli
Katılıyorum ama mesela bu cümlede "Zordur almak bizden kızı" tam olarak oraya neden eklendi onu anlamadım mesela. Bazen anlamıyorum dediğim şeyler bunlar bu arada
Bak şimdi oldu 😅
"Dün genç bir kız tedavi için yatırılmış, yanına gittim. 'Ooo, bu güzeller güzeli kızın burada ne işi var? Kız, neden hasta oldun sen? Yoksa seni de bir boyu posu devrilesi bir yakışıklı mı hasta etti? Acımadı mı bu güzelliğine?' dedim. Güldü, 'Henüz bir erkek arkadaşım ya da sevgilim yok ki,' dedi.
Nasıl aldım ağzından baklayı, bir bilsen! Oh, buna çok sevindim. Hemen, 'Bak şimdi, seni buradan sağlıklı ve mutlu olarak göndermem için benim mantım olur musun, kız?' dedim. 'Olurum tabii ki,' diye cevapladı.
Kızları tavlamak mı? Hadi oradan, biz moral dağıtıyoruz!"
Hahahah bu pozitifliğe ihtiyacımız var zaten 😂
Günaydın Lulu! 🌟 Bazen komik videolar göndermek için bir sebebe ihtiyacımız olmuyor, değil mi? 😄 Eğlenceyi paylaşmak, gününü aydınlatmak veya sadece bir gülümseme yaratmak için mükemmel bir yöntem. İnsanlar bazen sadece enerjilerini ve iyi hislerini paylaşmak istiyorlar. Kendi deneyimlerime göre, bazen bir arkadaşımın gülmeye ihtiyacı olduğunu düşündüğümde mutlaka bir komik video gönderirim. Herkesin gülmeye ihtiyacı vardır ve bu videolar küçük bir an için bile olsa bunu sağlar. Ne demişler, gülmek bulaşıcıdır ve en iyi ilacın gücünü asla küçümseme! 😂🎉
Cevap
21Cevap
haydaa erkan abiiyle biz şimdi flörtleşiyozmu yani adam günde 10 kere komik video atıo
Senin masum duygularından faydalanmış erkan abi ya... Ayrıl knk
Seni böyle manipüle ediyor niye anlamıyorsun yha
Offff paylaşamıyorum seni anlasana
Ben daha popiyim ama daha çok followerım var. SheqilJoJuk
Bu detayın üzerine bana popisimin üzerine oturup susmak düşer agam akdfnkgkg
Sjdjfj
Günaydın güzellik 🙃
Kimse kimseye durduk yere video atmaz ki
İlla ki altında bir sebep vardır eğer ki fazla samimi olduğun biri değilse senin bakış açını öğrenmek adına bu tarz videolar atıyor olabilir maksat seni biraz daha tanımak olabilir
Yani maksat samimiyet kurmak da olabilir 😂
Başka ne olacak işi gücü yok sana komik video atmanın peşine mı düşecek 😅
Flört etmek ve sadece samimiyet kurmak aynı şey değil ama gadasıııı
Hayır aynı değil duygular çok farklı
@Firu_Zen bilmez misin gadası erkekler her daim av olurlar 🤣
Ben o zaman sadece son bir haftadır ailem dahil onlarca kişiyle flört ettim. Birilerine altında gizli bir niyet olmadan komik video atmak gayet de muhtemel. Her şeyde mana aramaya gerek yok. Zaten ortalık 'Bana su verdi, kesin bana aşık' çılardan geçilmiyor.
Samimi olduğun birinden geldiğinde zaten sorgulamazsın ama karşıdakinin tutuk tavrından samimi olmadıkları belli değil mi? Samimi olmadığım kimseye durup dururken video da atmam yani ben 😅
Hahahah seni tanıyan insanlar ona göre tahminde bulunuyordur zaten 😂
O da onların problemi canım 🤷🏻♀️😂😂
reelde iletisim kurdugum arkadaslarim ve ailem haric kimseye komikli video gonderemem 🥲 bence de bu flort etmektir, hadi bunun hakkinda konusalim da sohbet olsun demektir
Yani çok nadir insanlar bunu normal bir şey olarak görüyordur bence de 😅
Hep senle aynı videoları beğenen biri vardır sık sık görürsün. O kişiye beğeneceğini düşündüğüm bi videoyu şak yapıştırırım. Genelde gülündü geçildi, oluyor öyle şeyler
Ama belirli bir samimiyet vardır gibi
Samimiyete gerek yok. Hiçbir neden yokken birbirinin her storysini eksiksiz beğenen iki kadın samimiyeti kadar uzak ve tatlı bir bağ oluşmuştur artık arada sdgdfdf sosyal medya ilişkisi resmen
Günaydınlar ☀️ Hayırlı haftalar arkadaşım 😊 Kimse kimseye durup dururken komik atmaz yani en azından o kişiye huzur vermek istemiştir
Günaydınlaar 🌸 kesinlikle katılıyorum ama direk flört olarak algılamak da doğru değil sanırım 😂
Ama hiç samimiyetin yokken sana komikli atan bir kız olursa her seçeneği düşünürsün 🤷🏻♀️😂
instagram da bir hal olduk. burada da vidyo spamcılar barsa vay halimize. kiminde huy olmuş. ne izlese atıyor
Twitter'dan ss ya bu 😂
twitter özel mesaj kutusunu hiç kullanmadım. o yüzden tanıyamadım. buraya benzettim
Biz yeğenimle orada da spamlıyoruz birbirimizi de ajdnfnf
😂😂😂😂
; ) burada var çok öyleleri bana kendi sesiyle leyla sarkisni söyleyip atanı gördüm amaç başka bence
Ahdhdhd bu buradan değil ya 😅
Yok be burdan ses kaydı atmisti 😂😂 ses güzel olsa takibe alırdım belki engelledim
Ahshdjdjfj ses önemli detay
bazen rastgele hiç tanımadığım kişiye bile atıyorum belki güler diye bxuxjx
Ciddi misin ajsjfjfj
evet bxuxjx sabah uyanınca Instagram kullanıcısı yazıyor
Hahahdhdh çok ii olaymış yalnız bu
cockxixyx öyledir luluuu
O zaman Baris benle flort ediyor.. Esine soyleyeyim kulaklarini ceksin :))
Hahahah o kadar da değil yahu ahdbdb
Iyi bari bir an korktum adamla kalmali vs yerlere gidyoruz :)).. Ya burada temel sorun insqnlarin her iliskiyi her diyalogu flort sqnmasi bence.. Kadin olsun erkek olsun nezaketi ya da arkadaslik duygusuyla aldiginiz elkritikle yaptiginiz bir eylemi flort sanmasi.. Burasi icin bile gecerli.. Iysa her iletisim ya da elektirk flort qnlamina gelmiyor frekans tutuyor ve insani olarak yakin hissediyorsun o kadqr.
Hiçbir samimiyet göstergesi olmayan birinin bir anda samimi yaklaşımının sorgulanması kadar normal bir şey yoktur bence 🤷🏻♀️
Bqhsettigim o degil ama benim.. O konudq evet hic bir sqmiliyet yokken sacma zaten ki ben zor samimi olan biriyim.. Benim kastim tanistin ortadq bir sohbet var ordada her sqmiliyet ya da hareket flortoz olmuyor ya genel insqnlar oyle qlgiliyor her qnlastigiz ya da guzel sohbet ettigimiz kisiye flirt gozuyle yaklsmiyoruz ama kisiler oyle algiliyabiliyor demek istzdim :))
Ben soruyla bağdaştırdım siz öyle deyince otomatik 😅 o konuda kesinlikle haklısınız. Ben samimi bir insan olduğum için çok kişilerce flörtöz algılanabiliyorum mesela 😅
Ben de bazen arkadaşları atıyorum kadın erkek karışık.
Ama dediğin gibi ARKADAŞLAR* 😂 samimi değilsen atmazsın gibi 🤷🏻♀️😂
Arkadaşlara atıyorum evet tabii ki samimi değilsem atmam. Zaten samimi değilsem onunla neden konuşayım o kadar
Bence de ahshdh
Ne çok aynı yönde uyuşuyoruz 🤣
Harika gerçekten 😂
Komik video konu :)
Ama
Videoyu alan kisi direk flört e atacaksın galiba ile başlıyor konuya
Yani olayın komik video olduğuna eminmiyiz
ben göndermem aksine hoslandigim kisiye gonderirim ki oda gulsun diye
Djdjdjdjd bana güldü çünkü beni seviyor gibi olmuş. Ama samimiyet yoksa durduk yere gerçekten niye atsın. Oda saçmalamış
Sürekli iletişim halinde olduğu birisi ise gönderebilir
Çekici geldiğin için sana göndermiştir
Yanlış anlaşılmasın diye arkadaşıma gönderiyorum..
Hahahaha nasil bir yokluk yaşiyorsa kamil iftira ile ilgi cekmeye calişiyor
bazen yıldırıyorlar hadi onuda geçtimde kimisi gece üçte dörtte arıyorlar onları ne yapmak lazım
Bende gönderiyorum. Instagramda arkadaşlarımla beraber birbirimize komik video gönderiyoruz. hepsini kimse izlemiyor tabii ndjtjs
Atıyorlar ya. Özellikle konuşulan konuysa😅
Gerçekten oldukça yaygın bir durummuş bu demek ki 😅
İnsan arkadaşlarıyla gülmek isteyemez mi ki🥹
Sence bir insan, samimi olduğu arkadaşına böyle tepki verir mi? 😂 Arkadaşlar zaten birbirine atar böyle komikli videolar 😂
Hayır bu flört etmeyeceksek beni oyalama demiş resmen
Göndermem tanıdık değilse.
Samimi değilse ben de göndermem gibi 😅
Samimi olmak istiyo olabilir
Belki evet bu ihtimaller dahilinde 😂
Sadece ona komik gelmiştir ve sanada atmak istemiş
Samimi olduğum kişilere gönderirim evet
komik video gönderdi diye aşık olacak değil ya
Nasıl bir yokluktaysa artık
Haha evet gönderir
Jsjdjfjf ele dümdüüük?
Evet biz erkekler birbirimize gönderiyoz ya lan 🙄