Neden böyle fikriniz nedir?

Kızlar Bir Adım Öne öncelikle merhaba konu benim uyuz annem nefret ediyorum ama onlarla yaşamayada mahkumum annem çok diktatör ve biyerde insanı biktiriyo oyleki çoğu zaman babam bile çileden çıkarıyor ama tam tencere kapak misali ayrılmazlar bazı büyük tartışmalarda keşke derdim keşke boşansalar da ben kurtulsam dün eski komşumuz aynı zamanda annemin arkadaşı geldi konuştuk normalde anlatmam kadın bana bisey diycem ama yanlış anlama dedi annen dedi kardeşinle seni niye ayriyor kızım dışarıdan tanımayan biri olsa seni üvey sanar dedi benim paramı yiyor çoğu zaman gidip kadinlara çok harciyo diyormuş benim kendime harcamam kadına batıyor gelip bana bilezik alcam para versene dedi yok dedim diye demediği kalmadi mecburmuyum hayır haketmiyorki gözümde senelerce akrabalarıma anlatmaya çalıştım beni anlamadılar 7 kat el yabancı ne mal olduğunu çözmüş bunlar 3 arkadaş çok yakınlar öbürü ile bu benimle konuşan sohbet etmiş onada söylemiş bu kıza böyle yapiyo diye üstelik o kadın ilk çocuğu evlatlık öz anne kiz gibiler zamanın da benim işim yok diye (bunalımdaydim nere gitsem elim boş dönerdim bir türlü anlamazdi ) oturuyon iş bul diye beni öldüresiye dövdü hiç öyle kötü huyu olan biri değilim bacım bile bırakmadı o kavgayı o zaman bu kadın duymis ağlayarak evi terk ettim ogun geç saatlere kadar eve gelmdim arayıp sormak yerine beni sucladi biliyor musunuz benim boynum tırnak içinde kollarım mosmor çürük ben elinden kurtulmak için onu ittim kolu hafif morarmış diye gitmiş babama kızın beni dövdü demiş babamda aynı hiçbir zaman kollammiyirum dinlenmiyor hep haksız duruma düşüyorum ama artık sesimde cikiyo o gün Allah bi kapı açtı çok şükür elhamdülillah ki iş buldum smdi hala ilgimi kemigimi sömürüyorlar ayrıl demeyin bunu yapmaya cesarettim yok paramı yarısı bunlara gidiyo maalesef zaten abla bana ogun benim evladım o Vaziyette çıkıp gitse bn peşinden giderdim dedi yerin dibine girdim utandim resmen biliyor musunuz birde kadınlar gelince beni odama tıkıyor çıkartmıyor ben asıl ondan utanıyorum haberi yok arkadaslarim bile biliyor ne olduğunu bn arkadaşimi eve davet edemiyorum gelmem senin o cadı anan varken diyo üzülüyorum son olarak ben bebekken benim soluk boruma mama kaçmış bu yüzden de oksijensiz kaldığım için vücut da kalıcı hasar birakmis bebek felci kas zayıflığı sol tarafım kuvetsiz ayaklarımda da kuşlardan ötürü sıkıntı mevcut içe basıyorum hafif ama yıllarca bunn çilesini çektim haka devam ediyor psikolojik olarak da çektim onu Hamd olsun atlattım biraz ama boydan hiç foto cekinmem rahatsz oluyorum neyse asıl olaya bakın şimdi ben bunu sordum da yarım yamalak anlatılıyor arada kopukluk var sanki
Yıllar önce rahmetli babannemde bna senin boyle olmanin sebebi annen dedi 6 yaşında cocugum farklı düşünmeye başladım o zamanlar gözümde hem kayma hem gorme problemi vardı ameliyat oldum ama sadce kaymayı duzeltmisler sonradan anladık Ne kadar düzeltilsede hafif kaliyo Şu an normal ama hafif var ozamnlar bn herkes tarafından dislaniyordum devamı..
Güncellemeler
+1 yıl
Sığmadı ondan güncelliyorum düşününce acaba beni öldürmek istedi ama başarısız oldu o yüzdende bende hasar mi bıraktı diyorum 17 yaşında evlenmiş 2ci çoçuğum benden önceki de düşmüş toplum içinde de beni rezil ederlerdi kendi yeğenlerim öv öv bitiremezler misal halan oğlu müzikle uğraşıyo ben çok istedim okuyup ilerlemeyi bana çıkıp g#tunu başını açıp bacım olcan dediler o yapınca desteklediler o yüzden okumadim zaten izin vermedi
Neden böyle fikriniz nedir?