Ayrılan kendisi saçma sapan sebeblerle sonra ben 12 gün çabaladım yazdım işte sürekli görüldü atı falan en son işte durumu sormak için yazdım iyiyim sağol dedi sonrs yeni sevgilin kızmasın dedim oda 😂 yanlış hatırlamıyorsam benim öyle birşeyim yok dedim hicmi özlemedin bizi dedim biraz özledim dedi fazlasını bilmene gerek yok dedi sonra bunun tik tokuna bakmak için girdim bildirim gitmiş kim giriyor benim hesabıma falan dedi bende ben baktım rahatsız oluyorsan engele dedim oda güldü engellemek tarzım değil diye yalan bu arada sonra bende tamam olmuyorsa zorlamıyorum skmden aşağı Kasım paşa dedim oda sen dunden raziymisin ayrılığa dedi en son yeni hesap açmıştı ordan engellemiş acti tik tok hesabının gönderini silmiş amaç ne?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bir amacı var geri dönmüş ben yerinde olsam asla kabul etme
Gerimi dönecek yani
Evet dönecektir
Bunları bosverelim Rabbimize itat edelim.. Çare islamda
Doğru diyon elimden geldince vazifelerimi yerine getiriyorum istihare yorumundan anlarmisin
Biraz
Abi ben bundan ayrılınca niyetle Allah'ım bu ayrilkmi yoksa bu cocukmu benim için hayırlı diye niyet etim kıldım bir beyaz araba dan indim ve. 1 tabakta kuru kayısı yedim nedir bunun yorumu
Şimdi şöyle anlatayım kardeşimi kayısı iyiye işaret eder hem maddi hem manevi yönde yani o çocukla devam etme olanagin yüksek amma benden sana bir abi nasihati hayatta hiç bir şeyi fazla zorlama olur yönü varsa devam ama yoksa bırak Hayırlısı Yüce Allah'tandır... Rabbım hayırlı olanı sana Nasib etsin... kalbinin ekmeğini yedirsin insaallah... Amin..
Amin abi geçen cumada yatım istihareye bu sefer namaz tesbihi gördüm babananems beyaz namaz tesbihi taktim sonra pembe oldu nu sefer hakkımda hayırlısı ne diye yaptım
İstihare anlatılmaz diye biliyorum ben
Sanmam ya heryeden engellemiş bidaha sanmam olcani ama tesadüfen tanismadimixa okadar eminimki çünkü tanizstimiz zaman dini şeylere yöneldik ikimizde insanın hayatini değiştircek yol göstercek ne varsa hayatında onlardan oldu ben hayatına girince ama işte üniversiteye gitti değişti
Hayırlısı olsun
@Cotdin yorum için anlatılır görüş almak icin
Eyvallah
Abi ayrılık imtihanmi oluyor yoksa bu işin oluru yokmu
Her şey imtihandır haytta olurunu yüce yaratan bilir dedik ya Rabbım hakkında hayırlı olanı Nasib etsin Amin
Amin tam Nurcu vakıf abileri gibi konuşuyorsun
Medreseye falan gittinmi
O kadar bilgim yok kardeşim konuşana değil konusturana bak Rabbım neyi verdi ise onu söyleriz...
Medreseye nasip olmadıkta sohbetlere giderim zaman zaman
Aynı tanıdım medrese abileri gibi konuştunda oyüzden sordum
İnsan insana benzer
Senin takip etmeni istemiyor
Tamamda etmiyorum mi ilk baş meraktan baktım sonra elmemedim
Artık işte bakmasadan bakar diye düşünüyor
Saygı yok aranızda zaten önüne bak boş ver
Amacı ne bunun
Tiktok ne ya. Tiktok hesabı olan kadından da erkekten de bi halt olmaz
Yeni açmış bende kardeşimden gördüm baktım oyüzden sordu hesabıma niye bakyonuz diye rahatsız oluyorsan engele dedim
İlişkinin moku çıkmış önüne bak
Ya s. kret neden koşuyorsun peşinden
İlk zamanlar kendimi suçlu hissettim için calabama gereği duydum ama hiç umursamadı oyüzden
boş ver cani cehenneme
Abi bu çocuk pişman olur mu ya her zaman yanında oldum annesi babası ezerken çevresi ezerken ben yanında oldum üniversiteye gitti garib gibi kalmasın diye elimen geleni yaptım yolladım sevgi gösterdidim ilgi gösterdim bu kadaar çabuk nasıl pes ediyor ilk sevgilim bende onun ilk sevgilisiyim
Toksik ilişki