Sebebi ne olabilir fikrinizi almak istiyorum?

2 aydır flörtüm var daha önce 3 kez buluşmuştuk (en 1 ay oldu görüşmeyeli) ve iki günden beri görüp yazmıyor görüldü dahi atmıyor ve ertesi gün yazdı selam diye ve onun ertesi gün yani bugünde müsait değildim arkadaşlarımlaydım dün ondan yazamadım ve bugünde bütün gün yattım yazamadım dedi (bunu hep söylüyo) bende ona bi kaç saat sonra istemediğin net çocuk değilim kendini kandırma isteyen insan eli kanda bile olsa yazar dedim ve 8 saatir yazmıyo (hikayelerime bakıyo aktifte oluyo ama cevap yok) yani iki gündür yazması tamamen azaldı resmen günde bir kez.. belki ailesi beni kabul etmedi diye ondanda bunu yapıyor ya da başkası vardır diye düşünüyorum (aileai geçmişimde hatamı duymuş olabilir ondan kabul etmemiştir dedim ama oğlan biliyo) neyse ve süreklide geç yazıyordu 2-3 haftadır ve hep sordum biri mi var benle bitirmek mi istiyorsun diye oda hayır tabikide bitirtmek istemiyom ve kafandan çıkar birini bulmadım dedi hep. En kötüsüde çok kes ekti beni görüşmekle ilgili ilgisi azaldı ne yapacağımı bilmiyorum ben yazamam
Sebebi ne olabilir fikrinizi almak istiyorum?