Annem çok nankör ve dengesiz?

Şu yaşıma kadar bana cidden samimi ve şefkatli yaklaşmadı sarılmak istediğimde itti hep her nerde olursa olsun kendi arkadaşı kalkıp sarılmıştı bi kere öyle yapınca sen nasıl annesin gibi bişey dedi şakadan gece babama zırıl zırıl ağlayıp beni suçlu gösterdi saçma sapan şeylere bağrınıyor habire yönetme peşinde cidden çok zor bi insan bugün uyandım kahvaltı ediyim dedim peynirin ağzı acıktı onu göstericektim ters ters hadi işim var falan dedi o an da biriyle konuşuyodu sonra geceden içtikleri yedikleri çaylar çekirdekler tabaklar vs tezgahta lavaboda dizili onları topladım evi süpürdüm yemek hazırlıyodu masayı kuriyim dedim yine laflat etti düzgün konuşsana diyorum hareketlerine dikkat et anca yatıyosun yiyosun diyo şaka gibi yaptığım şeyleri görmezden geliyor bi kaç gün önce pazardaydık bi adam bişeyler satmak için ısrar etmişti sonra bana kızdı ya uzun giy ya da benle bi yere gelme diye ki ben onun arkasında duruyodum üstümde elbise de yoktu tayt ceket falan vardı bende senin yaptıklarını görmezden geliyorum sabrımı sınama falan dedim şimdi hem babam bana kötü davranıyor hem o cidden bıktım usandım artık arkadaşım evden kaçtı beni sorguya çektiler her gün annesi babası onu öyle bi savundu ki bunlar da ne yapsam bi sorun buluyor ailede kimse üni okumadı özel okullardaydı hep teyzemlerin çocukları orada bile sınıfta kalma seviyesindeydiler bende yeri geliyor en yüksek notları alıyorum ama bi önemi yok onları el üstünde tutuyolar bana bağırıyolar dalga geçiyorlar canımdan bezdim ne yapmam gerek bisey söyleyin
Annem çok nankör ve dengesiz?