Annem çok sorunlu biri?

Ben 22 yaşındayım. Bu zamana kadar sorunlu kavga dolu bi ailede büyüdüm. Annem anne sevgisi nedir bize asla tattırmadı. Babamla olan promlemlerini hep bize yansıttı öfkesini kinini bizden çıkardı ve doğal olarak bizi kendinden soğuttu. annem okumamı istemediği için mezuna kalırsam da evde daha düşük puan almamı sağlayacağı için istemediğim bi bölümü seçtim ve eninde sonunda bırakmak zorunda kaldım. Üniversiteye kadar evde hep şiddetli kavgalarımız olurdu hatta bana şiddet bile uygulardı. Pandemi sürecinde de bu aynen böyle devam etti. Okulu bıraktım evdeyim şu an ve bana psikolojik ve fiziksel şiddet uygulamaya devam ediyo. Kendisi daha önce dışarı çıkıyorum diye kendini bıçaklamış istemediği şeyler olduğu için evi yakmaya kalkışmış ben doğmadan önce hapla intihar etmeye çalışmış biri. Huyuna gideyim diyorum ama ne yaparsam yapayım memnun olmuyo ve insanı çileden çıkarıyo. Geri kafalı zihniyeti hep geri hep geri canım düşünmesine ve farklı fikirlere de nefret beslemesine sevep oluyor. Engelli abime bile bağırıp çağırıp şiddet uygulayacak bi kapasitede. Kendi hatalarını bizden çıkaracan, sorunu kendinde asla aramayan biri. Kısacası o kadar sorunlu ki ne kadar anlatsam az. Ben işim olmadığı için ayrı eve çıkamıyorum. Psikolağa götüremiyoruz. Ben buna alışamıyorum ve sürekli psikolojik olarak bunalıma giriyorum. Lütfen birisi yardım etsin tavsiye versin ben ne yapacağımı bilmiyorum.
Annem çok sorunlu biri?