Annem sürekli sorun çıkartıyor?

Hep bi aşağılama nankörlük sinsilik peşinde ben doğduğumdan beri sebepsiz kanama oluyordu ayrı kaldık çokca babam eve geç gelirdi zaten tek başına geçen bi çocukluğum oldu sayılır. Büyüdükten sonra ben onunla sürünmeye başladım hastane hastane beni bile yanında hiç saydığı kardeşi hastane kapısında onu tek bıraktı evine gitti kirli kıyafetlerini bile yıkamadılar yoğurt kovasıyla yemek getirdiler benimse arkadaşlarım konserlerde eğlenirken ben ayakkabıda durmaktan morarmış ayaklarım yıkanmamaktan yara olmuş saç diplerimle ona destek olmaya çalıştım erkek arkadaşım var 3 seneye yakındır bi yere gideceği zaman götürüyoruz bunalmışsa yanımıza alıyoruz oturuyoruz bi yerlerde ama o işi bitene kadar insan muamelesi yapıyor bana sürekli aşağılayıcı laflar bağırma babamla aramı açma. Arabayla dolaşmaya gidiyolar beni almıyor bile eğer işine yarar bişey yaptıysam o zaman diyor gel diye mesela markete gittiler bi kaç kere meyveli yoğurt alın dedim geldi kalmamış dedi ama bakmadı bile büyük ihtimalle tahmin edebiliyorum. Geçen gün de dolapta bi tane meyveli yoğurt ve köpek maması kadar büyük bi poşette kahvaltılık gevrek oluyo ya küçük yuvarlak yuvarlak kakaolu ondan almışlar sabah annem babama o gevrekten hazırlamış seslerini duydum yoğurdu da bana aldılar sandım (ikisi de babamaymış) yedim annem elime bakıp duruyodu anladım aslında neden baktığını ama konuşmasını istemedim yedikten sonra o yoğurt kac tl gidip babana da alıcam kendine aldı onu dedi benim sevdiğimi biliyorlar bir de. Akşam oldu babam geldi sevgilimin annesi gelmek için gün istiyor abiye diktirmek için terzi var bi yerde falan dedim nişan yapmayı planlıyorum diye boğazını tutuyo musun annenle yürüyüş yap o zaman terzi aramana gerek kalmaz dedi yemin ederim içime ağladım resmen annemle yürüyüş yapmamı da annemin peşinde dolanmam için istiyor çünkü annem kendisiyke ilgilenmesi için adamlar yolumu kesti arabaya gel dedi gibi yalanlar söylüyor babama tek benim annem mi böyle ruh hastası bilmiyorum başkalarına çaktırmıyor bunu babam elli kere aldattı onu sanki o evladı gibi ben de babamı elinden alıcak bi kadınmışım gibi davranıyor bana beddua ediyor

Annem sürekli sorun çıkartıyor?