Kalbim hızlı hızlı çarpıyor, terliyorum, beynim duruyor, ayaklarimin bagi cozuluyor vs.
Bu bir tartisma kavga esnasinda da oluyor.
Bu bir tartisma kavga esnasinda da oluyor.
Panik durumunu önce kendiniz ile çözmeniz gerekiyor.
Soğuk kanlı olmak gerekir bunun için nefes egzersizleri fayda sağlar. Düşünerek hareket etmek oldukça faydalı. Tabi bu düşünceleri negatif yönde ilerletmemek gerekir.
Sesli kitap okumak fayda sağlar kendimizi net bir şekilde ifade etmekte yararlı.
Düşünceler demiştik, düşünceler ile başlar bir çok şey; biz, olumlu yönde kendimizi ileriye götürmek zorundayız.
İnanç: Bu olmadan en basit şeyleri bilene başarmak pek mümkün değil.
Of ya ben niye senin tam zittinimm 😅 kkdkd bak sana verebilcegim tek tavsiye ilk kelimen olacak o ilk kelimeyi ne kadar gür ve sesli bir şekilde cikarirsin devamı da öyle geliyor. İlk kelimene dikkat et. Bırak sesli çıksın birde diyecegin şeyi önceden planla.
Bu kız yılannnn inanma jsjsjsh
Cevap
15Cevap
Merhabaaaa, ben pdr öğrencisiyim. Ve söylediğiniz belirtiler sosyal fobinin göstergesi. Size tavsiyem bir uzmanla görüşmeniz. Hem daha kolay hem de kesin bir şekilde atlatırsınız
Kalabalık bir yerde bağır, kalabalık bir sokağın ortasında 1 sabit bir şekilde karşıdaki bir noktaya bakarak 1 dakika geçir. Youtube videosu çek ve izle. Topluluk karşısında konuşma yap.
gerekli olmadıkca toplum içinde kendini ifade etme burada bana söyleyebilirsin
Toplum içinde konuşarak alışa alışa aşarsın bu durumu
Bu sorun aslında aşılabilir basit bir sorun daha çok sosyalleş Bi rahatlığın olur geçer fakat kavga anında özgüvenli olacaksın
Toplum içinde benim de bu sefer hakkımda konuşuyorlar dışarıya çıkamıyorum
En rahat ettiğin bı kalabalıkta kendini as devamı gelir
Olabilir. Herkesin güçlü yanı başkadır.
Psikolojik destek alabilirsin
Panik atak mı ne var ya da özgüvensizlik
Neden ifsde edemiyorsun
Neden oldugunu dusunuyorsun?
Bende öyleydim şöyle yaptım onlarda insan
Ben toplum içine bile çıkamıyorum
bu bi sosyal anksiyete psikoloğa git
heyacandan mı
Karışık bi durum ama kesin çözülecek bi durum