Allah daha mutlu etsin onu tabi ama Askerle evlenmek istiyorsun eşi jandarma Mardine gitmek istiyordum yakında mardine tayin alabilirler Aşırı mutlular bunlar basit örnekler ama ne istesem de düşünsem dua etsem ona nasip oluyor garip değil mi
Güncellemeler
+1 yıl
Haset etme diyenler var Yorumları okuyun hasetlik durum yok Aksine ona çok destek oluyorum yardım ediyorum falan Soruyu düzgün okuyun ne demek istediğimi anlayın öyle yorum yapın
Demekki sevdiğine dua edersen, sende mutlu olacaksın. Mutlu olmak insanin kendi elinde. Karşıniza çıkan fırsatları ve şansları iyi kullanmanızı öneririm.
Allahım hayallere gel çok komiksin bacım ya ayrıca insan ablasını kıskanır mı cidden ne hasetsin kalbin yokmu senin
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hayır hayaller sadece bunlar değil tabiki basit örnekler verdim ve haset yok tam tersine ona hep destek oluyorum daha rahat olmasını sağlıyorum Sorduğum çok başka bir şey
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Demekki sevdiğine dua edersen, sende mutlu olacaksın.
Mutlu olmak insanin kendi elinde.
Karşıniza çıkan fırsatları ve şansları iyi kullanmanızı öneririm.
esının meslegı cok onemlımı... belkı onu sevenden daha cok sevenı senın karsına cıkacak
Evet belki
Belki de o da şöyle dua etmiştir kardeşim ne dua ettiyse bana da ayrısından Allahım diye jdjfj
E bana nasip olmuyor kötü olan o
Allahım hayallere gel çok komiksin bacım ya ayrıca insan ablasını kıskanır mı cidden ne hasetsin kalbin yokmu senin
Hayır hayaller sadece bunlar değil tabiki basit örnekler verdim ve haset yok tam tersine ona hep destek oluyorum daha rahat olmasını sağlıyorum
Sorduğum çok başka bir şey
Nerede oturuyorsun
Belki hayallerinin peşinden gitmiyorsub
İnşallah sende kendi dualarını yaşarsın
Amin sen de inşallah
Askerle evlenilir mi aw ya hic beyin yok sizde mallar
Haset etme. Bazen hayallerimiz olmaz
Yok etmiyorum onun mutlu olması için dua ediyorum
Allah seninde kalbinin mükafatını verir. Merak etme sen hayırlısını iste
Mardine mi gitmek istiyordun? İlginç
Enişten sana da jandarma bulur
Sende gel mardine misafirim ol
Haset etme Allah o yüzden vermez sana
gel bende seni alim polisim😀
Hemeen
tamm o iş😀
Yarın?
tamam hangi sehre gelcez😀
Nereye gelmek istersen
bunasil bi cevaptir😀
😄
yas kac ti😀
20
kucukmussun ya ablan?
27 sanırım
okumuyormusun
Inşallah bu sene olursa okuyacam evet
olmassa gelelim😀
Bugün olursa tamam
yaa acele etme okadar😃
Yok ben evlilik istemiyorum zaten sadece eve pek gelemiyorlar falan diye asker diyordum o yüzden şey. ettim
🤣eve gelemese napcan
Öyle
eve gelmiyolar derken eşimi eve gelmiyo😀
boş ver . d
çakkalll😆
Ne yaptım
hicc 😀
Ne yaptım be
yani eşin eve gelmedin diyemi dusundun dedim ya ondan diye