Ablam Neden ASosyal?

Ablam mimarlık son sınıfta okuyor ve çok başarılı , Türkiyenin en iyi üniversitelerinden birinde. çok güzel bir kız. Fakat mizaç olarak sert , ciddi biri. Akademik olarak kariyerinde hedefleri var bu yüzden hiçbir zaman erkeklerle haşır neşir olmadı tek bir erkek arkadaşı yok 2-3 kız arkadaşı var. Sessiz, sakin, assosyal. Şöyle söyleyeyim ablam okuldan eve , evden okula... Biz çok kavga ederdik küçükken zamanla hepimiz onu kabulendik. Hayatında biri olmadi, birisini sevmedi (sevdiyse de bilmiyorum ) Başka ailelerdeki abla kardeş ilişkisine bakıp ağlıyorum. Ben de başarılı bir öğrenciyim ablam kadar olmasa da. Ama ablam hep derslerine öncelik tanıdı. Biz annem babam ve ben haftada bir mutlaka dışarda yemek yerdik küçükken 12 yaşlarında sadece bize katılıyordu. Psikiyatrist ve psikolog dediğimizde bizimle tartışıp tüm gün yine derslerine dönüyor. ablamı çok seviyorum ve kırmızı oda dizisini izledikten sonra ablamda bir şeyler olabileceğini düşünüyorum. Bir insan neden assosyal olur? lütfen yardımcı olun hayatını mahvediyor
Ablam Neden ASosyal?