Ablam neden böyle?

Şimdi biraz uzun olabilir ama artık doldum tastim
ablam 28 yaşında 2senelik evli bir bayan 1kizi var ablam evlenmeden önceden beri hep ayak işlerini bize yaptırır ya tamam abla bizde küçüğüz ama ilk evlendiğinde gittik evinin temizliğini falan filan yaptık iki haftada bir cagariyodu gelin kalın değişiklik olsun diye gittiğimizde dip köşe temizlik yaptiriyodu herkesi kullanma peşinde gibi hissediyorum annem de farkında ama bişey diyemiyor aramız bı çok kötü bı iyi oluyo huzursuzluk çıkmasın diye susuyor açıkçası hamile olduğundada resmen onun kulu kölesi olduk ya hamilelikte anlarim da şu an hiç bişeyi yok dusunsenize geç kalkıyor kocasi asagi iniyor kahvaltı hazırlıyor ablamda uyanmaya çalışıyor herkesi ağzının içine bakitmaya çalışıyor evlenirken baskasina güvendi sanirsam baskasi olmadan yapmıyor sanki sürekli kullanıyor canıma tak etti kardeşim zatürre oldu onun evinde temizlik oydu buydu derken sürekli lüks peşinde herkes onu kıskanıyor gibi düşünüyo falan bı laf söylediğimiz de yapcaksaniz tabi diyor beni kıskanmayin sizinde olur falan salak salak şeyler söylüyor ben çok usandim artik ablama gelmek istemiyorum resmen Nefret ediyorum her hareketi batıyo sorunlu ben onu cekmek zorunda değilim neden normal abla olamiyo ya da ben napabilirim evine adım atmak istemiyorum yegenim olmasa
Güncellemeler
+1 yıl
ablam eskiden bipolar hastasiydi onun yüzünden bende psikologluk durumum 😒😒
Güncellemeler
+1 yıl
hiç anlaşamıyoruz bişey dese hemen zitlasiyoruz
Ablam neden böyle?