Aile & Toplum Sadece şiddetten anlayan insanlar ile karşılaştığınızda ne yapıyorsunuz? BeybiiMer Takip Et Xper 7 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 📍Sadece şiddetten anlayan insanlar ile karşılaştığınızda ne yapıyorsunuz? Sadece şiddetten anlayan insanlar ile karşılaştığınızda ne yapıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Genellikle bu gereksiz insanları umursamıyorum eğer devam ederlerse zekamla yenmeyi denerim bir yerde hata yaparlar olmadı anlayacakları şekilde davranırım 0 0 Yorumla
Lacidert Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 89% +1 yıl Sen haklısın diyip uzaklaşıyorum. Ne ugrascam. Bana saldırırsa herhalde öldürene kadar döverim. 😅 0 0 Yorumla
ehnasılolsun Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 73% +1 yıl Konuşmalarını ciddiye almıyorum. Uzaklaşabiliyorsam uzaklaşıyorum. 0 0 Yorumla
niceness Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bu tip insanlarla işim olmaz. Yok sayar, kaale almam. 0 0 Yorumla
Benyakamoz Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Uzaklaşırım, kaçarım. Kaçamazsam samanyolunda kısa bir gezinti yapar😄😄 0 0 Yorumla
resimvemüzikruhu Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Muhatap olmamaya özen gösteriyorum, saldırırsa anlayacağı dilden konuşurum186, 95 kiloyla... 1 0 Yorumla
delininmekani Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Usul ile uslanmayanin haddi tekbir tekbir ile uslanmayanin haddi kotektir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Genellikle bu gereksiz insanları umursamıyorum eğer devam ederlerse zekamla yenmeyi denerim bir yerde hata yaparlar olmadı anlayacakları şekilde davranırım
Sen haklısın diyip uzaklaşıyorum. Ne ugrascam. Bana saldırırsa herhalde öldürene kadar döverim. 😅
Konuşmalarını ciddiye almıyorum. Uzaklaşabiliyorsam uzaklaşıyorum.
Bu tip insanlarla işim olmaz. Yok sayar, kaale almam.
Uzaklaşırım, kaçarım. Kaçamazsam samanyolunda kısa bir gezinti yapar😄😄
Muhatap olmamaya özen gösteriyorum, saldırırsa anlayacağı dilden konuşurum
186, 95 kiloyla...
Usul ile uslanmayanin haddi tekbir tekbir ile uslanmayanin haddi kotektir
Uzak durmayı seçerim.
Anladığı dilden konusurum.
Anladığı dilden konuşman gerekir.
O insanla bir daha karşılaşmıyorum
Muhatap olmuyorum
Şiddet gösteriyorum