Yani sevgılıyken zaten serseri sevgılıyken ya da evlendikten sonra şiddet gösteriyor ama görünen köy kılavuz da istemez.
Sonuçta alkol tüketen bir ortama girerseniz eninde sonunda sizin de alkol tüketme oranınız artar ,
Sigara içilen bir ortamda bulunuyorsa sizin sigara içme olasılığınız büyüktür ,
Sürekli serseri bir insanların olduğu yerde bulunursan da dayak yeme olasılığınız yüksektir.
Ben pek samimi bulmuyorum hani yok şiddet gördükten sonra kadına şiddete hayır söylemlerini bu tip insanların
Sonuçta alkol tüketen bir ortama girerseniz eninde sonunda sizin de alkol tüketme oranınız artar ,
Sigara içilen bir ortamda bulunuyorsa sizin sigara içme olasılığınız büyüktür ,
Sürekli serseri bir insanların olduğu yerde bulunursan da dayak yeme olasılığınız yüksektir.
Ben pek samimi bulmuyorum hani yok şiddet gördükten sonra kadına şiddete hayır söylemlerini bu tip insanların
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
kadınlar serseri sever
Yani bunları biliyoruz fakat bunları bile bile gidip evlenip şiddet görüp en son gazetenin üçüncü sayfalarında haberi olmaya ne gerek var
Kadin istediği kadar sevsin, erkek haddini bilecek be siddet göstermeyecek bunu kadinla alakası yok , erkek olmanın ilk kuralı ne olursa olsun kadina el kaldırmamaktir
Mevzu o değil çıkın oradan ben olmuş bir şeyden bahsediyorum zaten olmaması gerekiyor bunlar anormal şeyler ama kadınlar bu anormal şeyleri nasıl bile bile gidebiliyor
Kadın güç sever güce aşık olur
Her ne olursa olsun kimse şiddeti hak etmiyor
Kesinlikle etmiyor ama mevzu o değil , ya bir insanın ne olacağı ne olabileceğini görürsünüz.
Bir insan gençliğinde serseri ise %190 ihtimaline gelecekte de serseri olacaktır bir insan size bugün serseri bir şekilde davranıyorsa çevresiyle sorunları varsa size kötü davranıyorsa siz evlendikten sonra da size kötü davranacaktır.
Bugün bugün dekoltenizde oya bu yaşıyor karışıyorsa yarın da karışacak ve olayın sonu gazetelerin üçüncü sayfasında bitecek
Evet bunu görüp uzaklaşmayan insanlar var değişir diye bekliyor olmaları çok saçma ama hiç bir şekilde şiddet görüyor olması hak ediyor anlamına gelmez çünkü o insanı oraya kadar götüren kişi illaki yalanları planları vardır
Yok ya tabi bazılarında olsa da bazılarında olmuyor inanki ben çok gördüm , kı. ın ne ka. arlığı ne bacım kaldı erkek arkadaşı kıza böyle küfür ediyor daha sonrasında sürekli şiddet ya ben bunları görüyorum tabii müdahale etmeye çalışıyorum kızı sürekli uyarıyorum çocuğu uyarıyorum.
Ama kız gitti evlendi çocukla sonra ne oldu şiddetli geçimsizlikden ayrıldı , biri üstüne çocuğu oldu herif başıma derdi olmasın diye şehir değiştirdi.
Kızın erkek bebesi var küçük çocuğun soyadını değiştirdi kendi soyadını aldı kaçtı bildiğin ya ne gerek var bunlara
Hak etti demeyelim hiç bir zaman ama yine de gereksiz işte akılsız konumuna geliyorlar