Oda arkadaşlarım yanlarındayken birbirlerine benimle ilgili mesaj yazıyorlar, bu saçma durumdan nasıl kurtulurum?

KYK yurdunda kalıyorum ve farkettim benimle ilgili bisiler konustuklarinin. Biri zaten başka bı oda bul deyip kabaca tavırlar sergilemişti bana. Ve ısrarla gitmem için rahatsız olacağımi bildiği şeyler yapıyor. Onun dışında bir sürü derdim var bir de gereksiz ve de saygısız tiplerle uğraşıyorum. Asıl komik olan da her arkadaş grubuna beni anlatıyor olması sjsjjs ben sadece huzursuz hiisseidyorum kendimi onların olduğu ortamda. Devlet yurdu yani babanın mali değil ki istediğin gibi olsun ne sanıyor kendini acaba hasbam
Güncellemeler
+1 yıl
Süper soru
Güncellemeler
+1 yıl
Şimdi de diğer oda arkadaşım başladı. Yani sırf ikisi ile aram iyi değil diye o da bunu kullanıyor. Bilerek beni rahatsız etmek için uğraşıyorsun diye düşünmeye başladım falan dedi odada çok durmuyorum bile. Bu insanlar neden bu kadar iğrenç. Bı ara konuşup dertlesmistik bide onla🤮
Oda arkadaşlarım yanlarındayken birbirlerine benimle ilgili mesaj yazıyorlar, bu saçma durumdan nasıl kurtulurum?