Güncellemeler
+1 yıl
Süper soru
Güncellemeler
+1 yıl
Şimdi de diğer oda arkadaşım başladı. Yani sırf ikisi ile aram iyi değil diye o da bunu kullanıyor. Bilerek beni rahatsız etmek için uğraşıyorsun diye düşünmeye başladım falan dedi odada çok durmuyorum bile. Bu insanlar neden bu kadar iğrenç. Bı ara konuşup dertlesmistik bide onla🤮
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Neyini anlatıyor herkese
İşte iftira atarak anlatıyor. Arkadaşlarımı istememiş kovmus gibisinden ya ben bı iki hafta çok samimi idim onlarla ama baktım çok normal tipler değil arıza uzaklaştım. Onlar da iyice tepeye çıktı
Benimde aynı odada kaldıgım arıza tipler oldu hiç bulaşmadan bence odanı değiştir
Ya değiştirmeyi düşünüyorum ama yurtta tanıdığım başka odalar yok. Onlar da böyle çıksın istemiyorum. Ve ilk dönemin sonunda da ufak bı sürtüşme yaşandı ve odamı değiştirmiştim zaten sürekli abuk sabuj kişilere denk geliyorum
O zaman yurtta kaynaş düzgün birilerini bulursan onların odasına geç
En mantiklisi. Ve bı kızla konuşuyordum çok samimi değiliz ama yani ona sormayı deneyebilirim
Bence de benim kaldığım odadakiler uyuşturucu falan kullanıyodu telefonumu da çaldirmistım
Benimki de sırf gideyim de ben yokken dolabımi açmış ndjs
Knk hala ciğerim yanıyo o telefon için 45 gün it gibi çalışmıştım ve alalı 1 ay olmamıştı 😂
Sende benzer bı vaka yaşamadan uzaklasman gerek
Ee şikayet etmiş mıydın dndndn arıza eksik olmuyor bende ya sn
Kesinlikle ya. Arkamdan konuşurlar ve yenilmiş gibi hissederim diyordum da onlar şimdiden konuşuyor arkamdan snsks
Polis tutanak vs tuttu ama bişe çıkmadı
Görevliler falan da onlardan şüphelendi ama delil yok
Ayy doğru bunlar bana bişi yapsa delil falan da yok ortada nolcak mxm
Kaç kişi kalıyosunuz odada
4 kişi kalıyoruz ya ikisi eskiden beri aynı odada. Ben ve benden bı hafta sonra gelen var. O da pek muhattap olmuyor zaten bunlarla. Ki samimi olmaya çalışsa ben gibi pişman olur dnjd
E onunla samimi ol
Ya bu odada insan paranoyak oluyor. Arada bı konuşuyoruz onla ama şimdi diğer iki canım şimdi ona da cephe alır diye benle çok yakın olacağını düşünmüyorum. Gerçi şimdi benle konuşuyordu düzgünce
Hmm o zaman plana sadık kal en yakın zamanda güzel bir oda bulup kaç
Max iki ay burada kalırım ama şimdi huzursuz iki aydansa düzgün bı oda bulup şimdi geçmek isterim
Tabiki yaa sen hemen şimdi araştırmaya basla
Tavsiyeler ve sohbet için teşekkürler 🌺 iyi geceler dilerim...
Rica ederim bişe olursa burdan ulaşabilirsin
Oyy başımdan sıkıntılı insan eksik olmuyor
Ne tesadüf benim de 😅
Vnnvnvvk güncellemeyi okudun mu
Şimdi okudum da bunlar ztn olabilecek şeylerdi
Sen tez vakitte kendine güzel bir oda bulman gerek
Dönem bittikten sonra değiştireyim diyordum taşınmak kolay olmuyor yani da böyle de çok rahatsız oluyorum huzurum kalmadı.
Taşınmaktan bende nefret ediyorum ama huzursuz olduğun ortamdan kurtulmak için değer bence
İlk dönemin sonunda değişip buraya geldim de şans olmayınca burdakiler de sıkıntı çıktı
İlk dönem neden degistirmistin ve nerde okuyosun
İlk dönem de oda arkadaşlarımdan biri covid çıkınca bende test yaptırmıştım pozitif çıktım. Sonra oda arkadaşlarımın numaraları istendi test yapmalarını söyleyeceklerdi bende numaraları verdik görevliye. Oda arkadaşlarım yazdı hemen ne hakla numara veriyorsun test yaptırmak istemiyoruz vs. devamı hakaretler dolusu zaten. Seviyesiz insan bunun ickn kendimden utanmam gerektiğini söyledi slkskwnb
Kızım senin oda değiştirmeden önce kendini iyice okut üflet bu nasıl bir şanssızlıktır
İşte diyorum ya her dokunduğum şey çürük çıkıyor. Böyle şanssızlık görülmedi. Kime okutsak ki acaba şimdi daha kötüye gidebilir dicem de daha kötü ne olabilir? Böyle deyince de beteri geliyor başıma🤦
Yaa bu ben gerçekten tarifin ben
Tam diyorum ki herşeyi yoluna koydum , bı anda tepetaklak gidiyorum
Hiç sorma ya o yüzden de oda değiştiremiyorum ben sıkıntı çekiyorum. Orası da başka cins insanlarla dolu olabilir. Şans bı benim mi yüzüme gülmek istemiyo anlamadım ki
Ben artık tüm dert belalar benim başıma gelmek zorundaymış gibi düşünüyorum artık normal karşılıyorum
Sen bana takip atsana yaa
Normal karşılıyorum bende ama her zaman kat çıkıyor dertlerim baş edemiyorum artık
Merak etme bikac yıla ölür gideriz ne dert kalır ne tasa
Kanka o bikac yılı da dertle tasayla gecirmesek olmaz mıydı bee
Ben bu yaz telefonu falan kapayıp Karadenizde bir dağ evi tutup 1 haftalık falan tatil yapmayı düşünüyorum
Kanka param olsa bende öyle bı tatil yaparım da bende o da yok
Knka çok fazla tutacağını düşünmüyorum yaa 1 haftalık ordan ev kiralasam extra olarak yeme içme masrafı
Öğrenciyim knk sadece kredi ile geçinmeye çalışıyorum djsjsj yani ben yurttan dışarı çıkmıyorum para yetsin diye. Bana göre baya fazla yani
Bence öğrenci kelimesine haksızlık yapıyosun , karşında öğrenci olmayi bile becerememis ben varım
Senin karşında da ailesi kimsesi olmadan okumaya çalışan biri var sjsj hangisi daha berbat tartismayalim
Yok canım ben almayım onlar bende mevcut sjsjsj
Bchchgig
Seninle her türlü yarışırım 😃
Sanmam be. Benim yerime de sigara içersin
Başlıycaktım da son zamlardan sonra başlayamadım
Başına en kötü ne geldi
Ailesizlik sevgisiz bı sekilde büyüyüp her şeye kendim yetismem yani. Daha büyük ne olabilir ki kendi parami ben kazanmak zorundayım ne olursa olsun dimdik durmak zorundayım düştüğümde kaldıracak bana sarılacak tek bı insan bile yok ne olsun ki yani başka mezara mi girem mdmd
Bunları bende yaşıyorum dediğin gibi dik durmaktan başka çare yok güvenecek kimsemiz yok yalnız benim için daha da acısı hayallerimden vaz geçmek zorunda kalmak oldu
Hayaller boş. Benim de öyle
Bak şimdi de pos cihazının şarjı bitmiş şaşırdık mi hayır
Bu kadar erken uyumuş olamazsın
Günaydın
Günaydın naber
Son sınavım vardı bugün çok kötü geçti ki bu odada mutsuzken bişi yapasim gelmiyordu derse de çalışmadım. Sen nasılsın
Benim de işle ilgili sınavım vardı oraya gitmeyi unutmuşum koştur koştur geldim de senin bölüm ne
Hemşirelik ya. 14 kredilik dersin sınavına girdim bugün
Kaçıncı sınıfsin ki
İlk
Hmm gayet güzel
Hangi üni
Orası da gizli kalsın kzms
Çok gizemlisin ksksjh
Hshshs sağol
🙂🙂
Şimdi de trafik cezası geldi 😂
Ahah geçmiş olsun
Sağol sende durum nasıl
Kızlarla aran nasıl
Berbat ötesi jsnsns sende durumlar nasıl
Sjsj bende ev arkadaşımın biri ile konuşmuyorum verdigi sözü tutmadı diye
Sizinki arada bı olan şeyler bendekiler hep böyle jxn
Evet haklısın ama bu dönemde evde yemek yapan yok ortam gergin sjsjs
Jdjdj sucuklu yumurta yapın gitsin
Herkes kendi yemeğini yapıyo onların vakti var yapıyolar da benim yemek düzenim mahvoldu
Çalışıyor muydun
Maalesef
Odanı değiştir bence böyle tiplerle uğraşılmaz bir daha senin hakkında konuşursa ağzına biberi sür kimsenin buna hakkı yok yelloza bak sen
Ahah benden çok sinirlendin sen. Degistircem ya huzurum yok burada
Tabi sinirlenirim hadsize bak sen kendini ne zannediyor
İşte canım devlet yurdu bide burası
Kendi malı zannetmiş varoşş sen keyfine bak haddini bildir
Ben korkuyorum çirkef bı tip yani böyleleri ile anlaşılmaz da
Kork ama kendini ezdirme bir kere ezerse üstüne gelir dikkat et yelloza
Evet işte şimdi takmamaya çalışıyorum da bişi olursa ben de kendimi savunmaya çalışırım
Aferin sana ezdirme ezz senden önemlisi yok dedikoduya bayılırım eğer varsa mesaj at bayıyılırım
Chchfugu dedikodu olursa ilk sana yazarım kanks
Hemen yaz kanka bayılıyorum dedikoduya mutlu oluyorum yapınca yazmazsan küserim
Okey ncjchcg
git şikayet et yönetime
Ne diyim tam olarak
mobbing uygulanıyor odadan gitmem için de, sürekli beni tehdit ediyorlar falan de, öyle mesaj atıyorlar deme
Ya memurla konustum aslında ama o da dedi ki birlikte odada olduğunuz bı vakit çağırayım hepinizi gelin konuşalım. Ama şimdi bunlar algılama özürlusu oldukları için şikayet etmiş bu dicekler ve daha da kötü davrancaklar. Ben öncesinde düzgünce konuştum merhaba merhaba olsun sevmiyorsak muhattap olmayalım diye ama çok ters geldi başka odaya geçebilirsin tavsiye falan dedi ahmak
o zaman hiç muhattap alma onları , böylece delirsinler
Öyle oluyorlar zaten jdjjsns ama huzurum da kalmıyor benim. Kuduruyorlar benim onları takmamama
kudurusun haber ver italf ekiplerine vursun bunları:))))))
Jdjdjd
Bırak mesajlaşsınlar.
Seni gönderip yanyana olmaya çalışıyorlar
Evet de yani kaç yaşında kazık kadar insanlar ben hareketlerinden utanirken onlar nasıl olur da utanmıyor böyle olmaktan anlamış değilim
Demekki hala ergen beyinliler
Off hiç sorma ya bazen gülesim geliyor 23 yaşında böyle beyinsiz nasıl kalıyorlar diye dnjds
Yaş buyusede maalesef beyin büyümüyor senin onlara tavrın siklememezlik olacak hiç umursama bile görmezden gel
Öyle yapıyorum ya zaten konuştum çözüm bulmak için o zaman anladım ki konuşarak anlasamiyorsak görmezden gelmek gerekiyor
Aynen öyle kimseye iyi davranma basit sanırlar seni onun için biraz çirkef olmaninda faydası vardır.
İşte onlar çok çirkef o yüzden bana bişi yaparlar mı acaba diye düşünüyordum. Nasıl çirkef olcam
Sana hicbirsey yapamazlar sıkma canını nasıl davraniyorlarsa sana sende o şekilde ol
Öyle yapcam.. neyse konussunlar bakalım namimiz yürür en azından
Soytarılar konuşur kralın namı yürür 😉
Ahaha haklisin
Hangi üniversite de okuyorsun
burada kendime ait şeyler paylasmiyorum
Özele gel istersen sadece sohbet maksat sahura kadar vakit geçsin dkdkkdd
Devlet bideee. iyi bir dov sunu tehdit et
Ezik hissediyorum kendimi ya düzgünce konuşmak istedim kız çok saygısız ve kaba yani git diyo başka bişi demiuo
gancıklara da bak seen. cahil köpekler nolucak
Seviyesiz v de terbiyesixler
aynen ne biçim insanlar var şu hayatta yaa
embesil embesil insanlar
Uğraşmaya degmezler de işte aynı odada olunca insan ister istemez dert ediyor kendine
doğrudır ya insan sinir olur ister istemez anlıyorum seni
Öyle işte
Bunlara alışman gerek
Neden
Çünkü hep boyleler arkadaşları gelecektir
Nereye gelecekler. Ya ben arkadaşlarına bişi demedim ki
Sen gidersen gelir
Ee beni kovmalari mi gerekiyordu
Hayır ama öyle
Ne diyon anlamıyorum ki
Gerekmiyor ama öyle yapiyorlar
Çünkü beyinsizler
Aynen öyle
İşte bu yüzden okumakdan soğudum
Kötü olmuş
Ayy yolda geçerken bı araba falan çarpsın da kaza gecirsinler istiyorum artık çünkü saçma sapan iftiralar şunlar bunlar ben yoruldum