onun hislerine karşılık vermedim çünkü farklı yaşantılarda insaniz. o da beni ilk sosyal medyadan tanımıştı. şimdi aynı ortamda olduğumuz her an benimle dalga geçiyor [tip davranış söz vs neyimi yakalarsa]. arkadaşlarıyla birlikte beni rahatsız edecek her şeyi yapıyor, beni üzmeye çalışıyor. normalde insanları eleştiren dalga geçen biri değil. ne yapıyım ben şimdi, bir resme kapılıp beni görmeden birşeyler hissetmiş. ben hiç ümit vericek , üzücek birşeyde yapmadım. madem bu kadar küçüttü gözünde beni niye kendi hayatına bakmıyor
Canımı acıtmaya çaılışıyor, arkadaşlarıyla benle dalga falan geçiyorlar kendi aralarında ne yapmalıyım?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çocum, kedi ulaşamadığı ciğere yaş mama dermiş… Umurunda bile olmamalı
tipimi yüzümü sevmişti onla bile dalga geçiyor çok can acıtıcı şekilde çok alenen yapmıyor ama arkadaşlarıyla benim yanımda yapıyor. çok ayıp bu kadar da yapılmaz ama zaten çok özgüvenli biri de değildim. bu yüzden biraz da fazla üzülüyorum
Sana bişey söyleyim mi? Sağlam oyuna geliyosun! Bana da böyle davranan bir canım vardı. Ben tipimle ona ve karısına on basarım. Elde edemeyince böyle oluyor
Kocasına diycektim yanlış olmuş. Ortam insanıyım bir de, bana özgüvensiz diyor şıl lık kadın. Girdiğim her ortamda eğer canım isterse ortamı eğlendiren ve şenlendiren benim, insanlar çok sever davranışlarımı. Bir tek bu şıl lık beni eleştirdi hayatım boyunca o da kıskançlıktan. Ciddiye bile alma
hiç ses çıkarmıyım mı, işte ben çok alınıyorum böyle şeylere küçükken çok sıkıntı yaşadım bu durumla ilgili o yüzden fobi oldu şimdi tipsiz değilsem bile çok üzülüyorum. zor benim için
Bak sana anlatıyorum hangi organınla dinliyosun? Çocum sana bir şey anlatmak istiyorum. Ben çok güzel bir çocuktum, bebeklen de öyle. O kadar çok severdi ki insanlar beni, kucaktan kucağa dolaştırırlarken burnumun üzerine düşürmüş hergeleler. Neyse etrafımda her zaman değerli, sevilen ve beğenilen bir insan oldum. Ve fakat annem, öyle mükemmeliyetçi bir insandı ki ben en iyisi bile olsam bende eleştirecek bir şeyler bulurdu. O böyle bir insan olduğu için çevremde insanlar beni ne kadar beğenseler bile ben her zaman kendimde eksik bir parça bulurdum. Özgüvenim var kendimi biliyorum ama ben kendisini eleştiren yegane insanlardan biriyim. Bunun sebebi annemdir. Şimdi bir hergele çıkıp sana böyle bir şey diyor diye bu anlamsız oyuna eşlik etmen manasız. Çünkü o kıskanç ve seni kıskanıyor, sana ulaşamadı, seni kazanamadı ve böyle devam ettiği sürece asla kompleksli hayatında doğru insana rastlayamayacak. Neden çünkü onu hep vasat, bir şeylerinin peşinde koşan, kişiliksiz insanlar bulucak. O pohpohlanmaya alışık biri bence çünkü kaliteli görünümlü kalitesiz (!!!) yalakalarla büyütmüş ğo posunu. Bırak kalitesiz hayatına devam etsin
İnan güzel geçen günümü bozamıycaksın evlat. Çok eğlenceli ve güzel bir gündü. Bir sürü insanla bir aradaydım ve çok eğlendiler , çok şey öğrendiler sayemde. Sen çirkin karına ve pörsümüş suratına bir kaç bakım yaptırsan iyi edersin.
askim o kendine yedirememis reddedilmeyi bu sekilde kendince intikam aliyor sen takilma umrunda degilmis gibi yap kirilirsan bile skain kirildigini belli etme elbet vazgececektir
bu ne tip falan dediği oldu o laflar hep bana gülüşmeler falan kendi aralarında , normalde başka açılan da olmuştu hiç böyle yapamamıştı sallamadı kendi hayatına baktı, bu şerefsizlik yapıyor
Yahu kendi karına baksana bir? Elalemi neden rahatsız ediyosun karakter yoksunu! Asıl karaktersiz ve çirkin sensin kendine bak. Kişiliksiz insan, yeter be senden çektiğimiz
Takma ya salla
sürekli bunu bana yaşatıyor doldum artık, özgüvenli biri olsam kendimi beğenen biri olsam takmazdım ama işte birde böyle biri olunca takıyorsun istemsiz
Ortaokul mu orası?
üni göya işte ergenler olgunlaşamamışlar Allahın zevksizi sanki ben koştum peşinden
Sal gitsin