Arkadaşlarımı eziyormuşum gibime geliyor ve bundan rahatsız oluyorum ne yapabilirim ?

18 yaşındayım. İtü endüstri müh. Okuyorum Babam ve annem ben küçükken ayrıldığı için babam amerikaya taşınıp orada uzman doktor olmaya karar verdi. Annem de bir şirkette bilgisayar mühendisi. Parasal anlamda kur farkından dolayı babam bana daha çok yardım ediyor. Neyse Arkadaşlarım 2-3 kişi küçük bir evde ya da kyk yurtlarında kalırken ben köpeğim ile beraber 3+1 bahçeli büyük bir evde kalıyorum. Arkadaşlarım otobüsle ya da metroyla okula gelirken ben arabayla geliyorum. Ne bilim giydiklerim filan onlardan daha iyi ve istediğim şeylere rahatlıkla ulaşabiliyorum. Babam aylık 4bin dolara yakın bana para gönderiyor bu yüzden de kura göre çok fazla oluyor. Ben de hem yatırım hem de harcama yapıyorum. Kısacası hayatım diğer öğrencilere göre daha kolay ama bundan rahatsız oluyorum. Bazen benim yaşamım diğer arkadaşlarımın konusu filan oluyor. Asla diğer arkadaşlarımı küçümsemem ama diğerlerinin yanında böyle bir insan olmak beni çok rahatsız ediyor. Ne yapmam lazım?

Arkadaşlarımı eziyormuşum gibime geliyor ve bundan rahatsız oluyorum ne yapabilirim ?