Annem sürekli bağırıyor artık dayanmıyorum ve cok bunaldım intihar düşünceleri bile ağır basıyor?

18 yaşındayım lise son sınıfa gidiyorum genelde evde olmuyorum okul/dershane derken sabah 8 aksam 8 benim mesai. Annem sürekli bağırıyor bu bağırma söylenme vs gibi değil artık bildiğiniz kriz gecirircesine avazinin ciktigi kadar bagiriyor her seye. Biblo mu yamulmus kim yapti bunu neden yamulmus kardesimi de beni de çağırıp sorar kiyafet dolabim cok cabuk dagiliyor zamanim olmadigi icin fazla toparlayamiyorum fazla bunun icin cok kavga ediyoruz bi tane kiyafetim yamuk katlanmis olsun butun dolabi indiriyor asagi yeniden duzelttiriyor okuldan eve geldigimde kiyafetlerimi sepetin icinde buluyorum bahceye cikip hepsini tek tek cirpip sonra katlayip dolaba yeniden yerlestiriyorum ayni sey kitaplarimi koydugum dolap icin de gecerli. Cok da daginik birisi degilim zaten istesem de olamiyorum hatta cogu kisiye gore baya düzenliyim. Sabahlari yarim saat icinde hazirlanip okula gidiyorum bu yarim saate kahvaltim sacim canta hazirlamam kiyafetlerimi katlamam her seyi sigdirmaya calisiyorum ama ona yetmiyor. Ne yaparsam yapayim yaranamıyorum surekli bagiriyor hakaret ediyor ve sonu hep universite sinavina, kazanamayacagima, canım olduguma, basit dandik bir yer gelirse gondermeyecegine, mezuna kalirsam da sabahtan aksama kadar temizlik yaptiracagini beni kölesi gibi kullanacağini, kül kedisinden farkımın olmayacagini söylüyor hakkini da helal etmiyor. benden bir bok olmazmis. Derslerim her zaman cok iyiydi ilkokul ortaokul lisede hep hocaların gozdesiydim lise1 de sinif birincisiydim mesela ama bu sene cesaretimi cok kirdi. beni yapamayacagima o kadar inandırdı ki tıp isteyen ben 2 yıllık bir yeri anca kazanabilirim sanırım. Kendimi toparlayamıyorum Neden böyle davrandığını dusunup duruyorum cok ters cevaplar da vermiyorum cunku daha kotu oluyor. Sessiz kalıp neden bagirdigini sordugumda daha cok sinirleniyor ters cevap versem kriz geciriyor. Duymazdan da gelemiyorum artik cunku agzimin dibine kadar girip avazinin ciktigi kadar bagiriyor. Ben ne yapacagimi cok sasirdim.
Annem sürekli bağırıyor artık dayanmıyorum ve cok bunaldım intihar düşünceleri bile ağır basıyor?