Pedofili nedir gerçekten biliyor musunuz peki ya bayan şahısların troll dedikleri şeyi yaparak bunu meşrulaştırma gayreti nedendir?

Bundan 2,3 gün önce bir bayan şahıs 18 yaşında olduğunu 33 yaşında bir adamla seks yaşamanın normal olup olmadığını adamın bunu istemesinin normal olup olmadığını sordu bende kendisine kinayeli bir şekilde 18 yaşında bir çocukla ilişki yaşanmasinin doğru olmadığını belirttim şahsıma, eşimin şahsına ve bütün kutsal değerlerime hakaret etti ben de gerekli şekilde cevap verdim çünkü meşrulaştırmak istediği şey pedofili kendisi aynı hakaret, küfürlere özelden mesaj atarak devam etti bende kendisine meşrulaştırmak istediğin şey pedofili ve küfür hakaret ettiğin şeyler benim değerlerim yanıtını verdim gece bu kişi ben öğretmen adayıyım lütfen beni affet dedi lütfen öğretmen adayları bizler sizlere evlatlarımızi emanet edeceğiz. toplumun nabzını ölçmek için pedofili gibi suçları malzeme yapamazsınız ben kendisini şahsıma hakaretten eşime hakaretten şikayet ettim gece bugunde pedofiliyi meşrulaştırma sebebiyle şikâyet ettim lütfen çocuklarımızı kirli hayal ve ruh dünyalarınizdan uzak tutun.
Pedofili nedir gerçekten biliyor musunuz peki ya bayan şahısların troll dedikleri şeyi yaparak bunu meşrulaştırma gayreti nedendir?
Güncellemeler
+1 yıl
Soruyu cinsel yaşam kategorisine taşıyan KS sanada saygılar.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada arkadaşlar sorularımı incelerseniz şahsıma hakaretten yargılanan ceza alan kişiye dair dosya paylaşımını görürsünüz sosyal medyada hakaret ve küfür suçtur cezaya tabidir.